You are here:

Dorinţa lui Răducioiu pentru derby-ul de diseară: "Aş vrea să văd asta"

Dorinţa lui Răducioiu pentru derby-ul de diseară: "Aş vrea să văd asta"

Superliga

Comentarii

În niciuna dintre ultimele şapte întâlniri directe dintre CFR Cluj şi FCSB nu s-au marcat mai mult de două goluri. Răducioiu vrea un cu totul alt meci diseară, în Gruia.

Florin Răducioiu va urmări diseară primul derby al sezonului dintre campioana şi vicecampioana stagiunii precedente. CFR Cluj şi FCSB se vor lupta pentru titlu şi în actualul campionat. Aşteptările fostului internaţional sunt mari. 
 
"Mi-aş dori să văd un meci deschis. În alte ţări se joacă deschis, fără multă tactică, pentru spectacol, asta aş dori şi eu. Vreau să văd echipe care joacă fotbal, care îşi impun jocul. Vreau să văd goluri" este dorinţa expresă a expertului Telekom Sport.  
 
Cele două echipe se întâlnesc într-un moment nu foarte fericit pentru ele. Vor vedea de la televizor meciurile din grupele Europa League. 
 
"Am înţeles că la CFR este o mare confuzie, sunt mari probleme acolo, nu am înţeles de ce, după un sezon extraordinar cu Dan Petrescu. FCSB încă nu mă convinge din punct de vedere al jocului, dar nu cred că se poate vorbi de o favorită. Nivelul este, totuşi, cu tot respectul, destul de slab" este dezamăgirea lui Răducioiu. 
 

Afla mai multe despre: raducioiucfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare