Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două cluburi din Premier League îl vor pe Hazard! Declinul incredibil al unui fotbalist de top

Două cluburi din Premier League îl vor pe Hazard! Declinul incredibil al unui fotbalist de top

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard ar putea pleca de la Real Madrid, fie în iarnă, fie în vară.

Două cluburi din Premier League vor să-l transfere pe Eden Hazard de la Real Madrid. Dacă interesul lui Newcastle este deja vehiculat de ceva vreme, potrivit ultimelor informaţii, Chelsea ar fi de asemenea interesată să-l ”repatrieze” pe Hazard.

Belgianul în vârstă de 30 de ani nu a convins la Real Madrid, acolo unde a fost mai mult accidentat. În plus, antrenorul Carlo Ancelotti mizează în ultima vreme pe Vinicius Jr, iar într-o conferinţă de presă a lăsat să se înţeleagă că nu se va opune unei eventuale plecări a lui Hazard de pe Santiago Bernabeu:

”Trebuie să ţinem cont şi de ceea ce vor jucătorii. Niciodată nu am forţat un jucător să rămână împotriva voinţei sale. Dacă el asta îşi doreşte, atunci trebuie să o facă. Nu am dubii” a mărturist antrenorul italian, Carlo Ancelotti.

Hazard, de la 150 de milioane la 25 de milioane de euro în trei ani

Potrivit ESPN, cele două cluburi sunt convinse că Eden Hazard va redeveni un jucător important în fotbalul mare, după ce o va abandona pe Real Madrid.

Cotat la 25 de milioane de euro, belgianul traversează o perioadă foarte grea în cariera sa. Adus de Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, Hazard era cotat în urmă cu trei ani la 150 de milioane de euro. Ajuns între timp la 30 de ani, belgianul care mai are contract cu Real Madrid până în 2024, ar putea fi vândut pentru o sumă de doar 30-40 de milioane de euro.

Real Madrid va încerca astfel să câştige o parte dintre banii pierduţi atunci când a investit în fotbalistul originar din La Louviere. 

Afla mai multe despre: eden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare