Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dovezile aduse de FC U Craiova 1948 după scandalul de la Sfântu Gheorghe: ”Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor!”

Dovezile aduse de FC U Craiova 1948 după scandalul de la Sfântu Gheorghe: ”Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor!”

FC U Craiova

Comentarii

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

În minutul 25,  arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte puţin timp, el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, dar după doar zece secunde, partida a fost oprită definitiv de Chivulete.

După acest scandal, FC U Craiova a făcut mai multe precizări. Oltenii susţin că ei nu sunt răspunzători de suporteri, deoarece nu echipa a organizat deplasarea acestora pe stadionul lui Sepsi. 

”Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor!”

”Referitor la evenimentele de la partida cu Sepsi OSK, facem următoarele precizări: Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal. 

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe. 

Echipa Sepsi OSK şi-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion şi, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii şi a regulamentelor în timpul desfăşurării meciului. 

Orice altă interpretare contravine prevederilor legale şi nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o ţară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal”, au fost precizările celor de la FC U Craiova, 1948, pe pagina oficială de Facebook. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-sepsi-superligă 

viewscnt
Articole similare