Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drăguşin, impecabil împotriva echipei lui Pippo Inzaghi! Genoa a întrerupt seria nefastă şi urcă în clasament. Ce notă a primit românul

Drăguşin, impecabil împotriva echipei lui Pippo Inzaghi! Genoa a întrerupt seria nefastă şi urcă în clasament. Ce notă a primit românul

Serie A

Comentarii

Genoa a pus capăt seriei de trei jocuri consecutive fără victorie şi a învins-o pe teren propriu pe Salernitana, scor 1-0. Radu Drăguşin a fost integralist pentru ”grifon”, în timp ce Puşcaş a fost rezervă neutilizată.

Echipa pregătită de Alberto Gilardino a dominat categoric jocul în prima repriză, iar prima ocazie a avut-o chiar Dărguşin, dar Ochoa a repins lovitura de cap a apărătorului român. Albert Gudmundsson a marcat unicul gol al meciului în minutul 35 cu un şut superb la colţul lung. Islandezul se află în formă de zile mari şi a ajuns la al patrulea gol stagional.

În partea secundă, Salernitana a fost periculoasă doar prin Boulaye Dia, însă şutul decarului senegalez din minutul 90 nu a prins poarta. Genoa a urcat pe locul 13 în clasament, cu 11 puncte, în timp ce formaţia lui Pippo Inzaghi este penultima în Italia, fără nicio victorie.

  • Graţie prestaţiei solide, Radu Drăguşin a fost notat de SofaScore cu 7,3.

Afla mai multe despre: genoasalernitana 

viewscnt
Articole similare