You are here:

”Du-te la familie dacă e cea mai importantă”. Panduru, despre discursul ţinut de Edi Iordănescu: ”Nu e corect să te rogi de un om”

”Du-te la familie dacă e cea mai importantă”. Panduru, despre discursul ţinut de Edi Iordănescu: ”Nu e corect să te rogi de un om”
Comentarii

Federaţia Română de Fotbal aşteaptă un răspuns de la Edi Iordănescu (46 de ani) în privinţa unui nou angajament pentru banca echipei naţionale.

Panduru, despre situaţia lui Edi Iordănescu

România a fost eliminată de la EURO 2024, de către naţionala Olandei, iar "tricolorii" se află în faţa unei noi dileme, cea a selecţionerului care îl va înlocui pe Edward Iordănescu, care a lăsat de înţeles că o despărţire ar putea avea loc în viitorul apropiat.

Cum selecţionerul este foarte aproape de a părăsi naţionala, după ce contractul său a ajuns la final, suporterii au scandat şi l-au rugat pe Edward Iordănescu să nu plece de pe banca tehnică a României.

Basarab Panduru a comentat situaţia în care se află Edi Iordănescu şi a tras primele concluzii.

”Acum a intervenit o mare problemă pentru că el a zis familia mea are nevoie de mine mai mult decât naţională, mi se pare că acum e o mare problemă. Federaţia nu cred că ştie în momentul ăsta ce să facă. Iar dacă tu vii să spui asta, cred că trebuie lăsat omul să meargă la familie sau să ia o pauză. Şi nu cred că e corect să te rogi de un om care îţi spune că familia e cea mai importantă, eu ti-aş spune foarte bine du-te la familie dacă e cea mai importantă. 

Eu cred că suntem pe un drum bun, tot ce s-a făcut în jurul naţionalei, nu ar trebui stricat, tot a fost simtiţ de oameni. Edi acum are experienţă. Acum mi se pare ca e în regulă să râmănă.

Trebuie să ştim, că în septembrie avem meci. Trebuie şi un plan C în acest moment, cred. Nici Edi nu mai poate justifica să vină la meciuri în septembrie, dacă zice că familia are nevoie de el. Jucăm în Kosovo, cum justifici? Edi îşi pregăteşte discursurile, nu vine niciodată nepregătit.

Acum nu mai cred nimic, când familia are nevoie de tine nu mai cred nimic. Cum justifici în septembrie dacă familia are nevoie de tine? Nu mai are nevoie în septembrie? Aaa, că trebuia să fii atent şi să n-o bagi pe asta când ai băgat-o...”, a declarat Basarab Panduru la Prima TV.

Discursul lui Edi Iordănescu:

„Pentru mine, lucrurile sunt clare. Sunt mândru de echipă, de familia din jurul echipei. Această echipă poate să crească. Cu toată sinceritatea, am nevoie de odihnă. Au fost nopţi în care am dormit 3-4-5 ore cel mult. Apoi, voi avea o discuţie cu preşedintele Federaţiei. Le mulţumesc pentru tot şi celor din Federaţie.

Voi avea o discuţie şi cu familia mea. Nu ştiu ce-o să fie. Dar un lucru ştiu clar. Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Vreau să fiu aproape de ei, au fost 2 ani şi jumătate foarte grei”, a declarat Edi la PRO TV.

Indiciu important despre următorul selecţioner al României! FRF a ales: "Am informaţii"

Afla mai multe despre: edi iordănescunaţionala românieipanduru 

viewscnt
Articole similare