Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: ”Am înţeles că Gigi nu s-a mai băgat la meciul ăsta”. Becali îl contrazice: ”Am greşit la schimbări”

Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: ”Am înţeles că Gigi nu s-a mai băgat la meciul ăsta”. Becali îl contrazice: ”Am greşit la schimbări”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost înfrântă de Rapid în derby, scor 0-1, după autogolul lui Vinicius din minutul 39. În urma partidei, Dumitru Dragomir şi Gigi Becali s-au contrazis în declaraţii.

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, în ciuda faptului că era favorită, iar jucătorii considerau că o să câştige cu uşurinţă. Vinicius a marcat în proprie poartă unicul gol al meciului, după ce degajarea încercată de Alex Creţu l-a lovit în genunchi şi a intrat în plasă.

La pauză, fostul jucător de la Maribor a fost înlocuit, din cauza greşelii făcute, alături de Olaru şi Tavi Popescu. Deşi cele trei schimbări după prima repriza sunt marca Becali, Dumitru Dragomir susţinea că nu latifundiarul le-ar fi făcut.

Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB

”Rapid merită felicitări. Steaua nu a jucat nimic, dar absolut nimic n-a jucat. Nu ştiu care este explicaţia, că am înţeles că Gigi nu s-a mai băgat la meciul asta. (n.r. Făcea Todoran trei schimbari la pauza?) Mă, sunteti răutăcioşi”, a declarat Dragomir.

Însă, chiar Becali l-a contrazis pe fostul şef al LPF. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a recunoscut că el a făcut schimbările şi că înlocuirea lui Olaru nu a fost inspirată. În locul mijlocaşului central a intrat Moruţan, în timp ce Mamut şi Cristea i-au înlocuit pe Tavi Popescu şi Alex Creţu.

Becali îl contrazice

”În primul rând, fundaşi centrali… nu avem! O să vină probabil şi o să avem fundaşi centrali. În al doilea rând, am greşit la schimbări, eu am greşit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, l-am băgat pe unul care nu e fotbalist el, nu mai e fotbalist el, a greşit. Asta este. Coman iar nu ştiu ce e cu el. Dacă o să fie aşa, probabil o să îmbătrânească pe aici prin România”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

În urma înfrângerii cu Rapid, FCSB are doar 8 puncte în campionat, după 5 etape. ”Roş-albaştrii” au remizat cu Botoşani şi cu UTA şi au reuşit să le înfrângă doar pe Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: fcsbrapid fcsbgigi becalidumitru dragomirliga 1 

viewscnt
Articole similare