Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Moruţan, încă un jucător important pleacă de la FCSB. Patronul clubului a confirmat discuţiile

După Moruţan, încă un jucător important pleacă de la FCSB. Patronul clubului a confirmat discuţiilegalerie foto

Superliga

Comentarii

Încă un jucător pleacă de la FCSB după ce Gigi Becali a reuşit să-l vândă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Edi Iordănescu are parte de schimbări la nivelul lotului. Gigi Becali a cedat în cele din urmă şi a fost de acord să-l lase pe Olimpiu Moruţan să plece la Galatasaray.

Suma de transfer este de 4,2 milioane de euro, la care s-ar putea adăuga un bonus de 1,5 milioane de euro - dacă cei de la Galatasaray intră în grupele Europa League. Însă nu va fi singura plecare de la FCSB şi încă un jucător are bagajele făcute.

După Moruţan, încă un jucător se transferă de la FCSB: ”Ne vom gândi”

Transferat în vară, după ce Gigi Becali a făcut eforturi serioase să-l convingă, Alex Creţu a intrat pe lista neagră a patronului FCSB. Scânteia s-a produs după derby-ul cu Rapid, pierdut de FCSB cu 1-0.

Atunci, Alex Creţu a fost criticat dur de Gigi Becali şi între cei doi a avut loc un conflict. Nici măcar venirea dintre cei doi n-a putut să repare ruptura dintre cei doi şi Alex Creţu va pleca de la FCSB.

Va fi al doilea jucător pe care FCSB îl va pierde în această perioadă, după ce Olimpiu Moruţan a fost transferat de Galatasaray.

Una dintre echipele foarte interesate de transferul lui Alex Creţu este Sepsi Sfântu Gheorghe. După meciul cu FCSB, scor 1-1, Laszlo Dioszegi a recunoscut că şi-l doreşte pe fundaşul de 29 de ani:

”Alexandru Creţu poate fi o soluţie pentru noi, dar astăzi (n.r. aseară) suntem prea emoţionaţi să ne gândim la transferuri.

Mâine dimineaţă (n.r. marţi), cu capul limpede, ne vom gândi”, a declarat Laszlo Dioszegi la finalul meciului FCSB - Sepsi 1-1.

Alex Creţu ar urma să se transfere la Sepsi din postura de jucător liber de contract, aşa cum a şi venit la FCSB.

Gigi Becali a promis că va transfera încă 3 jucători

Odată cu plecările lui Olimpiu Moruţan şi Alex Creţu, lotul FCSB-ului este mult mai subţire. Însă Gigi Becali a promis că lucrurile nu vor rămâne aşa şi a promis că va transfera încă 3 jucători la FCSB.

Unul dintre ei este Hervin Ongenda, de la FC Botoşani, care în trecut a jucat şi pentru PSG. Însă Valeriu Iftime i-a transmis lui Gigi Becali că sunt şanse mici ca acest transfer să se realizeze:

”Acum văd că îl vrea, dar nu pot să accept eu acest transfer. Nu este corect faţă de Croitou şi nu îl pot lăsa pe Marius fără cel mai bun jucător al nostru. Dacă aveam un înlocuitor pentru Ongenda, atunci puteam să stăm de vorbă”, a spus Iftime pentru ProSport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alex cretu 

viewscnt
Articole similare