Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

40 de mil. € pentru Gigi Becali după ce a negociat în discreţie totală. Patronul FCSB a semnat deja actele. EXCLUSIV

 40 de mil. € pentru Gigi Becali după ce a negociat în discreţie totală. Patronul FCSB a semnat deja actele. EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reuşit recent o nouă afacere foarte bănoasă, din care a câştigat cel puţin 40 de milioane de euro.

Patronul FCSB are planuri serioase şi va investi o parte din bani într-o nouă afacere de amploare, pe care o va dezvolta alături de fiicele sale, Alexandra şi Teodora Becali.

40 de milioane de euro pentru Gigi Becali. O nouă lovitură dată de patronul FCSB

Gigi Becali traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar. Patronul FCSB a reuşit oficial un nou ”tun” în afaceri, după o perioadă în care a negociat cât se poate de discret.

Din informaţiilor Telekom Sport, Gigi Becali a vândut recent un teren cu o suprafaţă destul de mare, în zona Pipera. În urma acestei afaceri, fostul europarlamentar a încasat aproximativ 40 de milioane de euro.

Este o adevărată lovitură dată de Gigi Becali, un personaj arhicunoscut pentru acest gen de afaceri. De această dată, suma este peste media pe care patronul FCSB o încasează în urma unor astfel de afaceri.

270 de hectare de teren ar mai avea în proprietate Gigi Becali, o avere colosală.

Gigi Becali, investiţie masivă în Pipera

Patronul FCSB are planuri importante în afaceri. Gigi Becali şi-a construit o firmă de imobiliare, care este controlată de două dintre cele trei fiice ale sale, Teodora şi Alexandra.

Becali şi fiicele sale intenţionează să construiască mai multe proiecte imobiliare, care vor fi dezvoltate pe câteva dintre terenurile deţinute de patronul FCSB.

Un astfel de proiect va fi ridicat în Pipera, chiar lângă terenul pentru care Gigi Becali a încasat 40 de milioane de euro. Aici vor fi construite în primă fază două blocuri a câte 7 etaje, limita maximă impusă de PUZ-ul din zonă.

”Am început proiecte imobiliare şi cu prima fată, şi cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro.

Aveam planuri şi înainte, dar acum piaţa a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, şi atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ei fac (nr. fiicele şi ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în faţa oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcăleşte nimeni”,
a explicat Gigi Becali, într-un interviu pentru economica.net.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare