Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După nouă etape fără victorie, lui Mihai Iosif i s-a cerut demisia! Reacţia lui Cristi Săpunaru: ”De asta e nevoie”

După nouă etape fără victorie, lui Mihai Iosif i s-a cerut demisia! Reacţia lui Cristi Săpunaru: ”De asta e nevoie”

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să obţină doar o remiză din derby-ul cu Dinamo, scor 1-1.

Sâmbătă seara, Rapid a primit vizita lui Dinamo, într-un derby care se anunţa incendiar, atât pe gazon, cât şi în tribune.

Nici echipele, nici fanii nu au dezamăgit, dar niciuna dintre formaţii nu a putut ieşi învingătoare, remizînd 1-1.

După ce Matei deschisese scorul graţie unor erori defensive elementare, Vojtus a egalat, iar meciul aşa a murit.

Ambele formaţii au mai irosit ocazii, dar niciuna nu a mai putut înscrie, iar giuleştenii au fost nevoiţi să accepte că nu mai pot prinde play-off-ul.

Pe final de joc, fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Mihai Iosif, iar antrenorul s-a ascuns în tunel ultimele minute.

În urma partidei, Cristi Săpunaru le-a transmis colegilor că trebuie să se ”trezească” şi a afirmat că nu e nevoie de o schimbare pe banca tehnică.

După nouă etape fără victorie, lui Mihai Iosif i s-a cerut demisia

Am dominat tot meciul, dar am dominat degeaba. Aia e. Am fost echipa mai bună, dar degeaba. Dinamo a luptat, a vrut să scoată un punct, sunt în situatia în care sunt.

Noi suntem în altă situaţie şi de nouă meciuri nu reuşim să câştigăm unul. Cred că e timpul să ne trezim, suporterii au dreptate să fie supăraţi, îi inteleg, au fost lângă noi la toate meciurile şi nu am putut să le oferim nimic.

Sunt dezamăgit, pentru că ne lispeşte răutatea pe care la începutul campionatului o aveam şi suporterii erau mândri de noi.

Acum parcă lăsăm totul aşa, să vină de la sine şi aşa nu o să mai adunăm puncte deloc şi o să ne batem exact la ce ne-a fost frică, la retrogradare, în halul ăsta.

Noi suntem supăraţi după meci acum, suporterii au tot dreptul să fie supăraţi pe rezultate. Ce să le spui?

Nu ştiu dacă e nevoie de o schimbare, e nevoie de noi să strângem rândurile şi să redevenim acel Rapid frumos care am fost”, a declarat Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare