Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E aproape de Cristiano Ronaldo”. A fost idol la FCSB şi acum se duelează cu starul portughez: ”Uită-te la el cum arată” | EXCLUSIV

”E aproape de Cristiano Ronaldo”. A fost idol la FCSB şi acum se duelează cu starul portughez: ”Uită-te la el cum arată” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a avut cuvinte de apreciere pentru unul dintre unul dintre cei mai importanţi componenţi ai roş-albaştrilor din ultimii ani, Florin Tănase (28 de ani), pe care l-a asemănat dintr-un punct de vedere cu Cristiano Ronaldo (38 de ani).

FCSB are în faţă derby-ul cu Dinamo, care este programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Superliga României. Meciul se poate vedea în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

Duelul se va disputa pe Arena Naţională, iar formaţia roş-albastră este mare favorită contra penultimei clasate din campionat.

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a oferit ultimele detalii din lotul vicecampioanei cu privire la acest duel de mare intensitate.

”Are masă musculară, are picioare”. Florin Tănase, lăudat pentru modul în care se antrenează

Dar oficialul FCSB-ului a vorbit şi despre Florin Tănase, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă referitor la fizicul său.

Mai mult, Mihai Stoica l-a asemănat pe fostul căpitan şi golgheter al roş-albaştrilor cu portughezul Cristiano Ronaldo din punctul de vedere al pregătirii fizice.

”Tănase e atlet, atlet. Tănase e aproape de Cristiano Ronaldo. Uită-te la el cum arată. Tănase are masă musculară, are picioare. Avea 3% grăsime la noi. 3% este extraordinar de bine. Grăsime 3% este nimic”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În prezent, Florin Tănase este legitimat la Al-Okhdood, în Arabia Saudită, campionat în care se duelează chiar cu Ronaldo.

Acolo a ajuns gratis în vara acestui an, după ce a stat un sezon în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira, formaţie ce l-a cumpărat în 2022 de la FCSB cu trei milioane de euro.

La clubul bucureştean a petrecut cea mai mare parte a carierei, şase sezoane (2016-2022), dar fără să cucerească titlul de campion al României.

Pentru FCSB, Florin Tănase a evoluat în 228 de meciuri şi a reuşit să marcheze 83 de goluri şi să distribuie 41 de pase decisive.

În ceea ce priveşte poziţia pe care o ocupă acum în campionatul României, formaţia pregătită în prezent de Elias Charalambous este lider, cu 34 de puncte şi pare în sfârşit favorită la titlu. Rămâne de văzut dacă îl va şi obţine.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaflorin tanasecristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare