Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E bătaie mare în Bundesliga. Ce cote au primit la pariuri sportive granzii din Germania pentru clasare la finalul sezonului

E bătaie mare în Bundesliga. Ce cote au primit la pariuri sportive granzii din Germania pentru clasare la finalul sezonului

Fotbal

Comentarii

Au mai rămas doar patru zile până când în Germania se va relua după ce nemţii au pus pauză fotbalului în urmă cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Planul de reluare a competiţiei e gata, astfel că pe 15 mai se va juca din nou fotbal în Germania, evident fără spectatori. În acest weekend este programată aşadar etapa a 26-a, iar casele de pariuri pun la bătaie cote în privinţa echipelor care vor termina campionatul pe primele două locuri ale ierarhiei.

Cote profitabile, bilete câştigătoare şi, nu în ultimul rând, bonusuri pariuri online vă sunt prezentate în articolele noastre zilnice.

Combinaţia Bayern - Dortmund are cele mai mari şanse. Bavarezii sunt favoriţi şi la câştigarea unui nou trofeu. Bayern e formaţia care s-a impus de fiecare dată în ultimele şapte ediţii ale Bundesligii. Deşi a început mai slab campionatul, Bayern a recuperat pe parcurs şi le-a devansat pe Borussia şi pe Leipzig. Înainte de întreruprea campionatului, Bayern a ajuns pe locul 1, cu 17 succese, patru egaluri şi patru înfrângeri, la patru puncte în faţa marii rivale, BVB.

Nu staţi pe gânduri şi încercaţi cele mai tari bonusuri pacanele cu ajutorul ofertelor pe care specialiştii noştri vi le prezintă în fiecare săptămână.

A doua combinaţie este cea dintre Bayern şi Leipzig având în vedere că Red Bull este în prezent pe locul 3 în clasament, cu 50 de puncte. „Taurii roşii” au un punc sub galben-negri şi cinci sub Bayern Munchen. Cel mai puţin probabil din punct de vedere al bookmakerilor este ca RB Leipzig şi Borussia Dortmund să termine sezonul pe primele două locuri, deşi din punct de vedere al clasamentului totul este posibil în acest moment al sezonului. Matematic, Bayern poate cădea de pe primul loc, la fel de uşor cum a ajuns acolo. Dortmund are şanse foarte mari să nu cadă de pe primele două poziţii având în vedere că e singura dintre cele trei care nu mai are grija competiţiilor europene, ea fiind eliminată din Liga Campionilor, spre deosebire de Leipzig şi Bayern care îşi continuă parcursul.

  • FC Bayern Munchen & Borussia Dortmund - 1.90
  • FC Bayern Munchen & RB Leipzig - 2.10
  • RB Leipzig & Borussia Dortmund - 25.00

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare