Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E capabilă Dinamo să promoveze?”. Anghel Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Sincer?”

”E capabilă Dinamo să promoveze?”. Anghel Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Sincer?”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este pe locul 4 în liga a II-a şi speră la promovarea în primul eşalon.

”E capabilă Dinamo să promoveze?”. Anghel Iordănescu, moment de sinceritate 

Dinamo a avut un start bun în play-off-ul din liga secundă, cu o remiză şi o victorie, şi se află la 7 puncte de liderul Poli Iaşi.

"Câinii" îşi fac speranţe mari la promovare! Anghel Iordănescu are încredere în potenţial echipei lui Ovidiu Burcă, motiv pentru care aceasta a dezvăluit că trupa din Şoseaua Ştefan cel Mare, cu noua organizare, are şanse mari la promovare în primul eşalon al României.

„(n.r. Dinamo capabilă să promoveze?) Sincer, da. Eu cred că şi Iaşiul, şi Oţelul, şi Dinamo pot promova. La Dinamo cred că organizarea clubului, noii conducători, noii patroni ai clubului pot investi şi pot susţine promovarea echipei”, a spus Anghel Iordănescu.

În runda următoare, Dinamo va juca în Ghencea, contra celor de la CSA Steaua. Partida a fost programată marţi, 18 aprilie, de la ora 19:00.

Cum arată play-off-ul Ligii a 2-a

Poli Iaşi - 45 de puncte  

CSA Steaua - 44 de puncte  

Oţelul Galaţi - 39 de puncte  

Dinamo Bucureşti - 38 de puncte  

Gloria Buzău - 34 de puncte  

Unirea Dej - 33 de puncte  

Ce a spus Ovidiu Burcă după victoria împotriva lui Oţelul Galaţi:

”Avem încredere. Vom lupta pana la capăt. Cred că am făcut un meci bun azi. În prima repriză ne-a lipsit doar golul, după ne-am deblocat. După ratările lui Amzăr, nu ne-am pierdut capul şi am continuat să jucăm bine. A fost bine a doua repriză! Ghezali este un jucător încă tânăr, cu un potenţial pe care nu l-a atins încă.

Are un caracter mai puternic, aşa sunt cei care vin din zona aia. L-am ajutat să se integreze. Am trecut împreună prin mai multe stări, uneori de frustrare, l-am descoperit pe parcurs. Nu a fost uşor sa îl descoperim, atât ca om, cât şi ca sportiv. Dar suntem pe drumul cel bun. Au mai fost discuţii legat de jucătorii pe care i-am adus, am explicat atunci că am găsit jucători cu caracter extraordinar, eu sunt fericit că sunt antrenorul lor.

Vor să se afirme şi ştiu unde au venit. Poate că unii pe alocuri m-au criticat pentru că mă vedeau naiv, dar eu de când am venit am crezut că vom putea redresa lucrurile. Cred că există viaţă şi după retrogradare! Facem paşi mici, trebuie să ne bucurăm pentru fiecare momente. Azi toată lumea a plecat fericit de la stadion”, a declarat Burcă după meci.

”Schimbarea la faţă” a lui Dinamo. De unde vin evoluţiile bune din play-off: ”Fix din acel moment” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: anghel iordanescudinamo 

viewscnt
Articole similare