You are here:

”E groasă!” Robert Niţă prevede zile negre pentru echipa care şi-a propus play-off-ul: ”Se vor bate la retrogradare. Sunt salarii de 1000 de euro”

”E groasă!” Robert Niţă prevede zile negre pentru echipa care şi-a propus play-off-ul: ”Se vor bate la retrogradare. Sunt salarii de 1000 de euro”

Superliga

Comentarii

Robert Niţă, fostul atacant al Rapidului, a dezvăluit că Petrolul se confruntă cu mari probleme financiare.

În opinia lui Robert Niţă, Petrolul s-ar putea număra printre echipele ce vor fi implicate în lupta pentru evitarea retrogradării, deşi fanii echipei sperau la o clasare în play-off în momentul în care a fost anunţată venirea investitiorilor turci, dar şi a lui Mehmet Topal.

Play-off sau retrogradare? Robert Niţă prevede zile negre pentru echipa cu pretenţii din Superliga: ”E groasă!”

”La Petrolul sunt salarii de 1000 de euro şi nu le-au luat de 4-5 luni. Sunt probleme mari şi cred că Petrolul va fi una dintre echipele care se va bate la retrogradare.

Anul trecut au scăpăt pentru că aveau nişte puncte făcute cu Pârvu, echipa juca şi s-au dus din elan până spre final, dar anul ăsta este groasă, pentru că sunt jucătorii nemulţumiţi.

Le-a fost ridicată interdicţia la transferuri, dar să vedem câţi jucători se duc şi câţi îşi doresc să fie la Petrolul, pentru că fotbaliştii ăştia vorbesc între ei. 

La Petrolul cam aşa a fost tot timpul. Ăia mai importanţi luau banii pe blat, iar ăia cei mai tineri luau foarte rar. Cam aşa merg lucrurile”, a spus Robert Niţă pe canalul său oficial de YouTube.

Turcii încă nu au finalizat tranzacţia la Petrolul Ploieşti

Claudiu Tudor a lămurit situaţia finanţatorilor încă aşteptaţi la Petrolul Ploieşti. Deşi o parte din sumă a fost virată, tranzacţia nu este încheiată. 

"Clubul nu a fost preluat de către turci. Guler, prin firma Sportimex, dacă va achita valoarea contractului, va intra ca membru fondator el. Sau, în momentul în care se va face pe acţiuni, va primi o parte din acţiuni. Sportimex a achitat prima tranşă, chiar puţin peste.

Cu siguranţă, luna viitoare va fi următoarea tranşă. Dacă omul de afaceri Serhan, care a fost alături de noi în cantonament, va dori să preia clubul, atunci suntem deschişi, dispuşi. 

Li s-a transmis de atâtea ori, s-au purtat discuţii. El a spus că vine, deocamdată nu s-a întâmplat acest lucru. Îi aşteptăm să preia tot clubul, cât vor, atât timp cât e pe mâini bune şi sunt garanţii că se fac plăţile", a spus Claudiu Tudor. 

În prima etapă din acest sezon, Petrolul a remizat cu Gloria Buzău, pe teren propriu, scor 0-0.

Afla mai multe despre: superligarapidpetrolul 

viewscnt
Articole similare