You are here:

”Îi injură de mame, de neveste!” Un nou atac la adresa lui Dorinel Munteanu! ”Neamţul”, pus la punct după Botoşani - Oţelul: ”Trebuia eliminat”

”Îi injură de mame, de neveste!” Un nou atac la adresa lui Dorinel Munteanu! ”Neamţul”, pus la punct după Botoşani - Oţelul: ”Trebuia eliminat”

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a fost taxat pentru ieşirile nervoase din timpul partidei FC Botoşani - Oţelul 2-3.

În prima etapă a noului sezon din Superliga, FC Botoşani şi Oţelul au oferit o partidă superbă, cu răsturnări de situaţie, la finalul căreia gălăţenii au cules cele trei puncte.

Dorinel Munteanu, ”clientul” arbitrilor din Superliga în sezonul trecut, a fost avertizat în repriza a doua pentru proteste, însă le-a oferit indicaţii elevilor săi până la finalul partidei.

În schimb, Bogdan Andone a fost eliminat, tehnicianul lui FC Botoşani, a fost eliminat de centralul Cristian Moldoveanu, aflat la debutul în Superliga, după ce şi-a ieşit din minţi în minutul 87, acuzând un fault neacordat pentru echipa sa.

”Îi rupe!” Fostul atacant al Oţelului l-a pus la punct pe Dorinel Munteanu: ”Cum să îi înjuri, mă, pe ai tăi?”

Robert Niţă a urmărit partida dintre Botoşani şi Oţelul şi l-a taxat pe Dorinel Munteanu.

La fel precum Bogdan Andone, Niţă a criticat comportamentul lui Dorinel Munteanu, care, după spusele antrenorului de la Botoşani, ”l-a înjurat pe arbitru din primul până în ultimul minut”.

La finalul partidei, ”Neamţul” a recunoscut că a folosit cuvinte dure pe durata meciului, însă nu la adresa arbitrului de centru, ci la adreas oamenilor din staff-ul Oţelului.

”Am văzut meciul de la Botoşani, pe o căldură... Doamne, Dumnezeule... Dar un meci frumos, cinci goluri... Parcă mai frumos decât CFR - Dinamo.

La Botoşani - Oţelul te aşteptai să fie un meci închis. A ieşit un meci frumos, cu cinci goluri, două dintre ele (n.r. cele marcate de Zivulic) trase la indigo, şi aici cred că trebuie să fie mai nervos.

Bogdan Andone decât a fost pe durata meciului sau spre finalul jocului, dar hai să ne uităm puţin la Dorinel Munteanu, pentru că iar a început să facă pe sfântul. Bine, pe sfântul între ghilimele.

(n.r. Dorinel Munteanu) Zice de Bogdan Andone că a ţipat, că a făcut, că a dres...

Înainte să fie Andone eliminat, merita Dorinel Munteanu, pentru că l-a aplaudat ironic pe ăla (n.r. pe Cristian Moldoveanu), şi înainte şi după ce a primit cartonaşul galben. Îi înjură pe ăia din tribune de îi rupe şi sunt imagini pe transmisiunea în direct: Îi rupe, se apleacă, verifică gazonul, adică din astea ce se făceau acum 20 de ani.

Şi recunoaşte într-un acces din sinceritate: <<Da, domnule, i-am înjurat pe ai mei, pe preparator, pe medic” Cum să îi injuri, mă, pe ai tăi?

Poate aşa se lucrează la Galaţi. Dorinel este un antrenor foarte bun. Îi înjură de mame, de neveste, de decedaţi”, a spus Robert Niţă pe canalul său oficial de YouTube.

Robert Niţă a jucat la Oţelul în sezonul 1998-1999 şi a marcat 4 goluri în 19 partide în tricoul roş-alb-albastru.

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanusuperligaoţelul galaţirobert niţă 

viewscnt
Articole similare