You are here:

Dorinel Munteanu a auzit că Bogdan Andone l-a menţionat în mijlocul acuzaţiilor! "E urât că dă într-un coleg, în loc să-şi vadă de problemele lui"

Dorinel Munteanu a auzit că Bogdan Andone l-a menţionat în mijlocul acuzaţiilor! "E urât că dă într-un coleg, în loc să-şi vadă de problemele lui"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a dat replica, după ce a auzit că Bogdan Andone, antrenorul de la FC Botoşani, l-a menţionat în acuzaţiile lansate asupra centralului din meciul direct.

Bogdan Andone a fost contrat şi de Dorinel Munteanu, după ce a fost avertizat de Valeriu Iftime

Oţelul Galaţi a învins luni, în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a noului sezon al Superligii. FC Botoşani a condus cu 2-1. 

Eliminat în minutul 84 după o ieşire gravă la adresa arbitrului Cristian Moldoveanu, Bogdan Andone a susţinut că Dorinel Munteanu l-a înjurat pe central, fără să fie luate măsuri. 

Dorinel Munteanu s-a apărat şi a spus ce s-ar fi întâmplat. 

"Nu înţeleg de ce Bogdan Andone se leagă de mine. A fost un arbitraj care a dezavantajat ambele echipe. Dar el în loc să-şi vadă de problemele de la echipa lui, se ia de mine.

Da, eu am avut o ieşire nervoasă, am înjurat, am folosit cuvinte dure, dar spre maseurii mei şi spre preparatorul nostru fizic, fiindcă nu se uitau la mine, să mă anunţe care este starea lui Cisotti, care fusese lovit cu cotul în spate într-un moment în care noi eram sub presiune.”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Gazeta Sporturilor, la câteva ore de la finalul meciului tensionat din Moldova. 

"Neamţul" a susţinut că nu i-a înjurat pe arbitrii care au condus FC Botoşani - Oţelul Galaţi 2-3, iar el ar fi fost victima spectatorilor din spatele băncii de rezerve. 

"Am fost şi eu avertizat, dar pentru proteste, nu fiindcă am înjurat arbitrii. Asta în condiţiile în care publicul din spatele băncilor de rezerve m-a înjurat continuu. Nu sunt uşă de biserică, dar nu am înjurat arbitrajul!

Am fost cel mai suspendat antrenor din Liga 1, dar pentru gesturi, pentru proteste. Oricum, e urât din partea lui că dă într-un coleg de breaslă ca să-şi ascundă astfel propriile slăbiciuni. Păi ce a spus el la ieşirea de pe teren nu poate fi reprodus.

Pe mine nu mă interesează ce zice sau ce face Bogdan Andone, sau de FC Botoşani. Dar nu e normal să acuze aşa un coleg. Repet, ieşirile mele au fost la adresa oamenilor mei", a declarat Dorinel Munteanu, pentru Gazeta Sporturilor. 

Lui Valeriu Iftime nu i-a picat bine ieşirea lui Bogdan Andone şi a numit circ momentul din finalul meciului. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanubogdan andonebotosani otelul 

viewscnt
Articole similare