You are here:

OFICIAL | Pierdere grea pentru Barcelona. Cât timp ar putea lipsi Araujo, accidentat la Copa America

OFICIAL | Pierdere grea pentru Barcelona. Cât timp ar putea lipsi Araujo, accidentat la Copa America

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Araujo (25 de ani) s-a accidentat şi ar putea lipsi până în decembrie. În acest scenariu, ar putea fi o pierdere uriaşă pentru FC Barcelona, în primele luni cu Hansi Flick (59 de ani) la cârmă.

Araujo, om de bază la Barcelona, ar putea lipsi câteva luni. Anunţul clubului catalan

Fundaşul central al naţionalei din Uruguay şi al echipei FC Barcelona, Ronald Araujo, s-a accidentat la Copa America şi va lipsi de pe teren până în luna decembrie.

Potrivit presei spaniole, Ronald Araujo, în vârstă de 25 de ani, fundaşul uruguayan de la FC Barcelona, s-a accidentat la muşchii ischio-gambieri şi va fi operat. Absenţa sa de pe teren s-ar putea prelungi, astfel, până în luna decembrie.

Medicii au stabilit că varianta cea mai bună pentru Araujo ar fi o intervenţie chirurgicală, ceea ce ar putea duce însă la o prelungire a perioadei de convalescenţă, iar revenirea sa pe teren s-ar produce abia în cursul lunii decembrie a acestui an.

Ronald Araujo este produs al celor de la FC Barcelona, acolo unde a ajuns în 2018 din Uruguay, de la Boston River. A fost promovat la prima echipă a catalanilor în 2020, pentru care a adunat 150 de meciuri.

În momentul de faţă, fundaşul uruguayan este cotat la 70 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: barcelonaronald araujocopa america 2024 

viewscnt
Articole similare