Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie a celor de la Barcelona pentru Ronald Araujo, după eliminarea din sferturile Ligii Campionilor

Prima decizie a celor de la Barcelona pentru Ronald Araujo, după eliminarea din sferturile Ligii Campionilor

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Araujo (25 de ani) a fost extrem de ghinionist în meciul cu PSG, care a dus la eliminarea celor de la Barcelona din sferturile Ligii Campionilor.

Barcelona, prima decizie cu privire la Araujo după eliminarea din Liga Campionilor

FC Barcelona a fost învinsă categoric de PSG, scor 1-4, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Cu 4-6 la general, catalanii au fost eliminaţi din competiţia ”stelelor”.

Duelul din Spania a avut un moment cheie: eliminarea lui Ronald Araujo din minutul 29, după un fault asupra lui Bradley Barcola. 

Era 1-0 pentru Barcelona la acel moment, dar de atunci meciul s-a întors la 180 de grade, totul în defavoarea gazdelor. Văzându-se cu un om în plus pe teren pentru mai bine de o oră, PSG a întors soarta partidei şi a calificării, marcând de patru ori până la final.

Antrenorul catalanilor, Xavi, a fost extrem de nervos pe Istvan Kovacs şi deciziile sale de arbitraj, atât în timpul meciului, cât şi după încheierea acestuia.

Referitor la Ronald Araujo, cel care a fost în centrul atenţiei la faza care a întors cu totul soarta ”dublei” din sferturi, Barcelona a luat prima decizie în privinţa sa după acel eveniment nefericit al fundaşului.

Astfel, clubul catalan plănuieşte să-i ofere jucătorului uruguayan un nou contract. Relaţiile dintre cele două părţi sunt bune, iar negocierile ar urma să se poarte la finalul acestui sezon. Actuala înţelegere contractuală a fundaşului este valabilă până în 2026.

Ronald Araujo este titular incontestabil la Barcelona, fiind cel mai bun şi cel mai valoros fundaş central din lotul catalanilor. Acesta a ajuns la gruparea din nord-estul Spaniei în 2018, de la Boston River, o formaţie din ţara sa natală, Uruguay.

Araujo avea doar 19 ani în acel moment. Nu a petrecut foarte mult timp la echipa a doua a Barcelonei, pentru că în doi ani a făcut pasul spre prima echipă.

Astfel, din 2020 şi până acum, internaţionalul uruguayan cotat la 70 de milioane de euro a adunat 146 de meciuri pentru catalani, reuşind şi opt goluri şi trei pase decisive.

Afla mai multe despre: barcelonaliga campionilorronald araujo 

viewscnt
Articole similare