Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Xavi a turbat de nervi la adresa lui Istvan Kovacs! Antrenorul Barcelonei l-a înjurat pe român şi a fost eliminat

VIDEO | Xavi a turbat de nervi la adresa lui Istvan Kovacs! Antrenorul Barcelonei l-a înjurat pe român şi a fost eliminat
Comentarii

Istvan Kovacs a fost delegat la centru la returul sfertului din Liga Campionilor, dintre Barcelona şi PSG.

După 3-2 pentru Barca în tur, catalanii au început tare returul din Spania, iar trupa lui Xavi a deschis scorul în minutul 12 prin Raphinha, care a îndeplinit o formalitate după pasa excelentă a lui Raphinha.

În minutul 29, când calificarea părea tranşată în favoare Barcelonei, Bradley Barcola a scăpat spre poarta catalană, însă a fost oprit de Ronald Araujo. 

Istvan Kovacs nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a eliminat pe uruguayan, spre disperarea apărătorului. Până la pauză, Ousmane Dembele a egalat, iar parizienii au intrat cu mare încredere la vestiare.

  • VIDEO | Xavi l-a înjurat grosolan pe Istvan Kovacs

După pauză, Vitinha l-a executat pe Ter Stegen cu un şut frumos, iar trupa lui Luis Enrique devenea mare favorită la calificare.

La doar două minute distanţă de la golul doi marcat de PSG, Xavi a fost eliminat de Istvan Kovacs pentru injurii. Tehnicianul catalanilor a fost nemulţumit după ce arbitrul român a acordat un fault la un duel între Zaire-Emery şi  Frenkie de Jong.

În minutul 61, Kovacs a indicat punctul cu var pentru PSG, iar Mbappe a dus scorul la 3-1.

 

Afla mai multe despre: liga campionilorxaviarbitrajistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare