Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, ”antrenor” din umbră pentru o echipă din România! A discutat cu finanţatorul şi a propus jucători talentaţi: ”Este adevărat”

Marius Şumudică, ”antrenor” din umbră pentru o echipă din România! A discutat cu finanţatorul şi a propus jucători talentaţi: ”Este adevărat”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de Gaziantep, petrecută la începutul lunii martie, însă nu stă departe de fotbal. Patronul unei club din Superligă a recunoscut că Şumudică s-a implicat la echipa sa în acest sezon, iar sfaturile sale au reprezentat o adevărată gură de oxigen pentru echipă.

FC Botoşani trăieşte periculos lupta pentru salvarea de la retrogradare, însă situaţia roş-alb-albaştrilor este mult mai bună decât cea de la finalul anului trecut, când specialiştii vedeau trupa lui Valeriu Iftime drept victimă sigură.

Instalat pe banca lui FC Botoşani la finele lui 2023, Bogdan Andone a obţinut rezultate remarcabile, chiar dacă echipa ocupă în acest moment penultimul loc. Fostul antrenor de la FCSB a obţinut patru victorii în 12 meciuri, două dintre acestea în primele patru etape din play-out.

Valeriu Iftime a ascultat sfatul lui Şumudică şi bine a făcut. ”Mi-a spus că mă salvez”

Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, a dezvăluit că s-a decis să îl numească în funcţie pe Bogdan Andone la recomandarea lui Marius Şumudică, cei doi tehnicieni fiind rude.

Mai mult decât atât, fostul campion al României cu Astra Giurgiu ar fi avut un rol determinat şi în transferurile lui Kaprof şi Enzo Lopez, jucători care au avut evoluţii bune în tricoul roş-alb-albatru.

”(n.r. Şumudică vi l-a recomandat pe Bogdan Andone?) Este adevărat că a contat foarte mult ce mi-a recomandat Marius. El mi-a spus că mă voi salva, în decembrie, când eram ”mort”. <<Vă salvaţi, am vorbit cu Bogdan, ştiu ce e acolo”>> Aşa au ajuns Kaprof şi Enzo Lopez. 

Nu m-a ajutat personal să fac lotul, dar cred că a vorbit cu Bogdan, pentru că se ştiu foarte bine. Şumudică mi-a spus în decembrie că mă pot salva cu Bogdan, şi uitaţi că acum are dreptate cât de cât”, a spus Valeriu Iftime, la Fanatik.

În ultimul meci, FC Botoşani a spulberat-o pe FCU Craiova 1948, scor 4-1. Moldovenii sunt pe locul 15, cu 17 puncte, la o lungime de primul loc de baraj, ocupat de Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: superligabotoşanimarius şumudică 

viewscnt
Articole similare