Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist confirmat din vară la FCSB! Vine după ce a impresionat în Superliga. "Să nu ne trezim că nu face nimic"

Primul fotbalist confirmat din vară la FCSB! Vine după ce a impresionat în Superliga. "Să nu ne trezim că nu face nimic"

FCSB

Comentarii

FCSB îşi conturează lotul cu care va ataca noul sezon, în care grupele unei competiţii europene se află pe lista dorinţelor. Transferul lui Florinel Coman a lăsat un loc vacant, iar o variantă va sosi de la o altă echipă din Superliga. Vestea a fost comentată cu îngrijorare de Basarab Panduru.

Fotbalistul s-a abţinut să anunţe mutarea, însă MM Stoica i-a dat "verde" spre FCSB: "Pe poziţia de atacant lateral stânga"

FCSB şi-a mărit avansul la 13 puncte în fruntea play-off-ului Superligii şi se îndreaptă spre titlu. Pe plan sportiv, liderul nu este supus presiunii, iar conducătorii gândesc strategia de transferuri

MM Stoica a dezvăluit că FCSB poate transfera cinci fotbalişti, iar numărul poate creşte până la opt jucători aduşi, în funcţie de ce se va întâmpla cu actualii componenţi ai FCSB. 

Cum Florinel Coman este aproape de transferul la Al-Duhail, în Qatar, locul său în primul 11 ar urma să fie luat de Octavian Popescu, cel care va reveni pe postul pe care a făcut cele mai bune meciuri. Concurenţii lui vor fi alţi doi jucători tineri. 

"La momentul ăsta, Octavian Popescu, Musi, Radaslavescu sunt pe poziţia de atacant lateral stânga", a spus preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Astfel, atacantul lateral împrumutat la Petrolul, Alexandru Musi (19 ani), este primul jucător confirmat public la FCSB, din vară, după ce fotbalistul s-a ferit să vorbească dechis despre revenirea la echipa bucureşteană. 

  • 34 de meciuri, 5 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Musi la Petrolul, în acest sezon. 

Basarab Panduru, despre poziţia lui Musi la FCSB: "Îl punem în stânga şi după ne mirăm că nu face nimic"

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, se teme că Alexandru Musi ar putea trece prin aceeaşi situaţie precum Octavian Popescu, întrucât la Petrolul Ploieşti a fost folosit în flancul drept al atacului. 

"Dacă pleacă Coman, cred că aduce pe cineva, că el vorbeşte despre Mitriţă şi Otele pentru plecarea lui Coman. 

Poate Popescu o să fie în dreapta. Musi e dreapta. Joacă un an la Petrolul în dreapta şi îl aduci înapoi să spui că e stânga. Popescu e pe stânga şi îl punem în dreapta, Musi joacă un an în dreapta, îl lăudăm, iar acum îl punem în stânga şi după ne mirăm că Musi nu face nimic. 

Iar facem aceleaşi lucruri? În dreapta joacă bine, de aia îţi place de el, dar să nu ne trezim iar că nu face nimic în stânga", a spus Basarab Panduru despre sosirea lui Alexandru Musi la FCSB. 

De asemenea, Valentin Creţu urmează să semneze încă un contract cu FCSB

Afla mai multe despre: alexandru musialexandru musi fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare