Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rebelul” de la Rapid pleacă din Giuleşti! Jucătorul tras pe linie moartă de Şucu şi Bergodi semnează într-un campionat exotic

”Rebelul” de la Rapid pleacă din Giuleşti! Jucătorul tras pe linie moartă de Şucu şi Bergodi semnează într-un campionat exotic

Superliga

Comentarii

Rapid a bifat al patrulea eşec consecutiv în play-off, 0-1 cu Sepsi, iar giuleştenii tremură pentru locurile de Europa. Înfrângerea cu echipa covsăneană i-a fost ”fatală” lui Cristiano Bergodi, pe care mulţi din fanii alb-vişinii îl consideră vinovat pentru parcursul dezastruos din play-off.

Instalat pe banca Rapidului la începutul sezonului, Cristiano Bergodi a ratat încă din toamnă obiectivul principal, Cupa României, iar ca urmare a parcursului dezastruos din play-off, giuleştenii au devenit outsideri pentru poziţiile ce vor duce la finalul stagiunii în cupele europene.

Escapada veteranului de la Rapid i-a fost ”fatală”! Pleacă din Giuleşti şi semnează în străinătate

Alexandru Albu (30 de ani) nu va mai continua la Rapid din vară. Închizătorul formaţiei giuleştene nu a fost în lotul echipei pentru partida cu Sepsi, pierdută de Rapid cu 0-1, iar escapada de la Iaşi, din urmă cu aproape două luni, pare să fi cântărit greu în decizia conducerii de a nu-i prelungi contractul.

Pe 24 februarie, după meciul pierdut de Rapid la Iaşi (1-3), Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi într-un club de noapte din Iaşi. Imaginile au ajuns la conducătorii clubului din Giuleşti, care le-au aplicat celor doi petrecăreţi o amendă drastică, 10.000 de euro de căciulă.

Robert Niţă a dezvăluit că Albu are o ofertă din prima ligă din Israel, campionat în care evoluează şi ex-rapidistul Antonio Sefer (n.r. la Hapoel Beer Sheva).

”Albu are ceva din Israel, din ceea ce ştiu eu, pe aceeaşi filieră cum a plecat şi Sefer. Albu şi Djokovic sunt plătiţi la zi, exact ca toţi ceilalţi colegi ai lor. Sunt la dispoziţia clubului pentru că au contracte încă un an”, a spus Robert Niţă, la Fanatik.

Alexandru Cristian Albu joacă la Rapid din vara lui 2021, practic de când giuleştenii au revenit în Superligă. În acest sezon a bifat 32 de meciuri şi a livrat o pasă decisivă. 

  • Cota de piaţă a lui Albu este estimată de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligarapidcristian albu 

viewscnt
Articole similare