Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ar putea însemna numirile lui Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi pe bancă la Rapid! "Îi laşi pe ei, nu ai nicio pretenţie"

Ce ar putea însemna numirile lui Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi pe bancă la Rapid! "Îi laşi pe ei, nu ai nicio pretenţie"

Rapid

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan, au comentat despărţirea lui Cristiano Bergodi de Rapid, dar şi ce pot însemna numirile lui Bogdan Lobonţ, Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă în fruntea echipei.

Bogdan Lobonţ, Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă conduc Rapid pe finalul Superligii

După patru înfrângeri consecutive în toate meciurile din play-off-ul Superligii, Rapid a hotărât despărţirea de Cristiano Bergodi. 

"Îmi pare rău pentru Bergodi, că am lucrat cu el, când am fost director sportiv la Rapid. Ca fost antrenor e păcat când un antrenor e dat afară, e demis, dar dacă mă pun în pielea unui conducător eu cred că decizia e tardivă, că deja obiectivul este... Fezabil, dar destul de greu de atins. 

Poate această mişcare trebuia să se întâmple mai repede. Cei de la Rapid ştiu mai bine care a fost situaţia, lucrurile erau complicate, nu mai reacţiona echipa, multe disensiuni în sânul lotului, dispute în strâini şi români, din câte am înţeles. Ai ajuns să ratezi primele trei poziţii, după ce ai investit foarte mult", a spus fostul atacant important de la Rapid, pentru Orange Sport. 

De altfel, Viorel Moldovan consideră că sosirea lui Marius Şumudică la Rapid ar însemna şi revenirea echipei printre primele trei ale Superligii. 

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonţ, alături de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă, iar Basarab Panduru consideră că mutările înseamnă că şefii au renunţat la orice pretenţie în privinţa campionatului. 

"Atunci te gândeşti că-şi asumă orice loc, dacă nu numesc pe cineva. Îi laşi pe ei, nu ai nicio pretenţie, baţi palma cu noul antrenor, îi şi aduce jhucători, pleac[ jucători şi începe campionatul următor. S-au pus la masă şi s-au înţeles (n.r. - cu Cristiano Bergodi), nu cred că a luat toţi banii din clauza de reziliere", a spus expertul Orange Sport. 

Rapid a coborât pe poziţia a cincea, la un singur punct în faţa lui Sepsi OSK, ultima din play-off-ul Superligii. 

Afla mai multe despre: bogdan lobontadrian iencsiantrenor rapidcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare