Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numire cu efect imediat! Viorel Moldovan l-a indicat pe antrenorul care o duce pe Rapid înapoi pe podium, până la finalul campionatului | EXCLUSIV

Numire cu efect imediat! Viorel Moldovan l-a indicat pe antrenorul care o duce pe Rapid înapoi pe podium, până la finalul campionatului | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid s-a despărţit oficial de Cristiano Bergodi, iar în Giuleşti au început căutările noului antrenor. Favoritul fanilor, Marius Şumudică, este pe listă, iar Viorel Moldovan a lansat o predicţie, în cazul în care "Şumi" va fi numit pe banca tehnică.

Viorel Moldovan a numit antrenorul care o duce pe Rapid pe podium până la finalul campionatului: "Impact interesant"

Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale play-off-ului. 

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonţ, alături de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă, însă conducătorii de la Rapid se îndreaptă spre Marius Şumudică, liber de contract după despărţirea de Gaziantep. 

De altfel, Marius Şumudică este favoritul fanilor pentru a ocupa locul vacant, iar Viorel Moldovan, fostul atacant important de la Rapid, a spus că sosirea sa ar avea un efect imediat. 

"Cred că Şumudică acum ar veni cu un impact interesant şi pe termen scurt ar putea chiar să termine în primele trei", a spus expertul Orange Sport. 

Rapid a coborât pe poziţia a cincea, la un singur punct în faţa lui Sepsi OSK, ultima din play-off.

Basarab Panduru: "L-aş pune pe Şumudică, dar nu i-aş da voie să aducă niciun jucător"

Basarab Panduru a comentat varianta Marius Şumudică, antrenor la Rapid, iar expertul Orange Sport consideră că numirea se va produce la un anumit moment. 

"Eu spun că am văzut meciuri din Turcia şi, după părerea mea, nu ştiu dacă retrogradează (n.r. - Gaziantep), dar eu cred că dacă el rămânea acolo echipa nu retrograda, că are nişte lucruri, schimba sistemul, îi surprindea pe toţi. 

Trebuie adus şi el la un moment dat, merită şi el să primească şansa asta. Aş face un lucru, nu i-aş da voie să aducă niciun jucător şi l-aş întreba din start dacă e în stare să câştige campionatul. Mi se pare că aducerea de jucători mulţi te duce la retrogradare, cum a ajuns şi Gaziantep. 

Noi, cei de la echipă, trebuie să găsim antrenorul capabil să facă lucruri cu jucătorii pe care i-am adus noi, că altfel aduce el şi rămânem noi cu jucătorii. Eu îţi prezint cinci jucători şi tu îţi alegi, dar nu să vii cu jucători, că ala vine pentru el, ăla vine pentru el, trage pentru tine, dar l-aş pune pe Şumudică, că trebuie să fie şi el într-o zi antrenor la Rapid", a spus Panduru despre banca tehnică de la Rapid.

Afla mai multe despre: viorel moldovancristiano bergodiantrenor rapidmarius sumudicamarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare