You are here:

VIDEO | Luis Suarez, erou naţional. Uruguay, locul trei la Copa America, după victoria la penalty-uri în finala mică contra Canadei

VIDEO | Luis Suarez, erou naţional. Uruguay, locul trei la Copa America, după victoria la penalty-uri în finala mică contra Canadei
Comentarii

Luis Suarez (37 de ani) a fost eroul celor din Uruguay în finala mică de la Copa America 2024, după ce a marcat în prelungirile meciului cu Canada.

Luis Suarez continuă să-şi scrie legenda pentru Uruguay şi la 37 de ani

Reprezentativa Uruguayului a ocupat locul trei la Copa America 2024, în urma victoriei, la loviturile departajare, în faţa Canadei, scor 4-3. A fost 1-1 după cele 90 de minute de joc.

Luis Suarez a intrat pe teren după pauză şi a fost eroul Uruguayului.

Jucătorul de 37 de ani a marcat golul egalizator de 2-2 în minutul 90-2, după ce pentru Celeste a punctat Bentancur (8), însă canadienii au revenit prin Kone (22) şi David (80).

Suarez a marcat pentru Uruguay şi la loviturile de departajare, alături de Valverde, Bentancur şi De Arrascaeta.

Tocmai pentru faptul că are o vârstă înaintată şi totuşi continuă să scrie istorie la naţionala Uruguay-ului, Luis Suarez a primit şi trofeul de cel mai bun jucător al finalei pentru locul 3 de la Copa America.

De partea cealaltă, pentru Canada au marcat la loviturile de departajare David, Bombito şi Choiniere, în timp ce Kone şi Davies au ratat.

Luis Suarez a îmbrăcat tricoul naţionalei din Uruguay de 142 de ori şi a marcat 69 de goluri, fiind golgheterul all-time al dublei campioane mondiale.

Pentru titlul Copa America luptă duminică seară Argentina şi Columbia.

Afla mai multe despre: luis suarezuruguaycopa america 2024canada 

viewscnt
Articole similare