You are here:

"Nu mă aşteptam să facă asemenea circ". Bogdan Andone l-a supărat pe Valeriu Iftime: "Ce câştigi dacă sari la bătaie?"

"Nu mă aşteptam să facă asemenea circ". Bogdan Andone l-a supărat pe Valeriu Iftime: "Ce câştigi dacă sari la bătaie?"

FC Botoșani

Comentarii

Acţionarul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a plecat supărat de la stadion, după înfrângerea din prima etapă a Superligii. Scandalul făcut de Bogdan Andone nu i-a picat bine şi a dat vina pe schimbările făcute de antrenor pentru rezultatul de pe tabelă.

Valeriu Iftime, marcat de gesturile făcute de Bogdan Andone: "A fost urât azi. Nu credeam că îi sare aşa siguranţa. Îmi pare rău"

Oţelul a învins-o cu 3-2 în deplasare pe FC Botoşani, în prima etapă din Superliga, după un meci cu răsturnări de situaţie. Gazdele au condus cu 2-1, dar dubla lui Zivulic a adus cele trei puncte în contul echipei lui Dorinel Munteanu. 

În minutul 84, antrenorul lui FC Botoşani a fost eliminat. Bogdan Andone a avut o reacţie exagerată la adresa arbitrului şi a fost trimis la vestiare. Iniţial, principalul a primit doar galben, după ce a considerat că FC Botoşani trebuia să primească o lovitură liberă din marginea careului advers. 

La final, Bogdan Andone a criticat delegarea arbitrului central debutant la Botoşani - Oţelul 2-3, însă Valeriu Iftime nu a putut trece cu vederea scandalul făcut de antrenor. 

"Da, nu ştiu dacă am luat gol din gafe de portar, ci din gafe ale fundaşilor centrali. Am greşit, dar puteam juca după aceea. Gestul antrenorului (n.r. - Bogdan Andone), care se enervează, care întrerupe meciul... Îi dă roşu. 

M-a surprins neplăcut reacţia lui Bogdan, nu mă aşteptam să facă asemenea circ şi schimbările proaste, că după schimbări s-a schimbat jocul echipei mi s-a părut. Trebuia să avem 3-1, că jucam bine, în rest după schimbări echipa a fost catastrofală. Arbitrajul a fost catastrofal, a greşit şi contra noastră şi contra lor. Nu cred din greşelile de arbitraj am pierdut, dar chiar dacă e greşeală nu ai voie să faci asemenea scandal. Ce câştigi dacă sari la bătaie? Nu credeam că îi sare aşa siguranţa. Îmi pare rău. 

A fost urât azi cu scandalul cu antrenorul. Nu pot să cred ce goluri identice am luat, nu e vina lui Pap. N-am învăţat nimic de anul trecut, tot în zona aia de pericol... Mi-e că după patru etape ne uităm din nou din fundul sacului", a declarat Valeriu Iftime. 

 

Afla mai multe despre: bogdan andonevaleriu iftimebogdan andone botosani otelulbotosani otelul 

viewscnt
Articole similare