You are here:

”Sunt nemulţumit”. Prepeliţă, după ce nou-promovata Buzău nu a pierdut la debutul în Superliga României. Ce transfer cere: ”Mai avem nevoie”

”Sunt nemulţumit”. Prepeliţă, după ce nou-promovata Buzău nu a pierdut la debutul în Superliga României. Ce transfer cere: ”Mai avem nevoie”

Superliga

Comentarii

Antrenorul celor de la Gloria Buzău, Andrei Prepeliţă (38 de ani), a tras concluziile după remiza albă contra Petrolului Ploieşti.

Petrolul Ploieşti a remizat cu Gloria Buzău, echipă nou promovată în Superligă, scor 0-0, în ultimul meci din prima etapă a campionatului primei ligi.

Reacţia lui Prepeliţă, după remiza albă dintre Petrolul şi Buzău

La finalul meciului, Andrei Prepeliţă a luat cuvântul şi s-a arîătat nemulţumit de evoluţia echipei sale la Ploieşti.

Totodată, antrenorul a vorbit şi despre obiectivul formaţiei din Buzău de a se salva de la retrogradare.

”A fost primul meci, dar sunt nemulţumit. Mă aşteptam la mai mult, la mai multă posesie, iniţiativă. Dar am avut mult debutanţi în Liga 1 astăzi.

Mai erau nişte jucători pe bancă şi nu erau la nivel optim al pregătirii. Mai erau trei prin tribună care abia au venit. Mai avem nevoie de un atacant, mai căutăm jucători. Nu ne-a fost uşor în perioada asta.

Sperăm să facem un an bun şi să devenim un club mai atractiv pentru jucători. Fiecare echipă încearcă să obţină câte ceva de la fiecare meci. O să fie o luptă strânsă. Cred că a fost mai strânsă lupta de la retrogradare decât cea de la titlu”, a declarat Prepeliţă, după meci.

Afla mai multe despre: buzauandrei prepelitasuperliga 

viewscnt
Articole similare