Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E nebun! Duceţi-l la spital!". Gigi Becali îl distruge pe Balaj! Derapaj, după ce fostul arbitru s-a legat de FCSB

"E nebun! Duceţi-l la spital!". Gigi Becali îl distruge pe Balaj! Derapaj, după ce fostul arbitru s-a legat de FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) i-a răspuns în termeni duri lui Cristi Balaj, fost arbitru în Superligă şi acum preşedinte la CFR Cluj, după ce acesta s-a legat de FCSB şi a spus că echipa "roş-albastră" este împinsă de la spate în acest sezon.

Omul de afaceri care controlează FCSB l-a distrus pe Cristi Balaj, pe care l-a făcut "nebun" şi a spus că acesta trebuie dus la spital, dacă ceea ce a spus despre FCSB e adevărat. Gigi Becali nu l-a iertat pe fostul arbitru, care acum face parte din conducerea CFR-ului.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Cristi Balaj: "E nebun, trebuie dus la spital dacă a spus aşa ceva!"

Disputele legate de "cea mai ajutată echipă de către arbitri" în Superligă sunt departe de final. După ce Cristi Balaj a arătat cu degetul către FCSB, Gigi Becali a venit cu un răspuns dur pentru preşedintele formaţiei din Gruia, pe care nu l-a menajat.

Becali a spus că Balaj trebuie dus la spital dacă a spus că FCSB este echipa pe care arbitri o împing de la spate în lupta pentru titlu.

Dacă Balaj a spus aşa ceva, înseamnă că e nebun, nu mai are discernământ. Trebuie dus undeva la spital! Noi am avut două penalty-uri cu U Cluj pe care le-a văzut toată lumea. Dacă vorbeşte aşa, duceţi-l la spital, să facă analize. Nu are rost să comentez mai multe despre tâmpeniile lui Balaj!”, a declarat, conform gsp.ro.

Ce a spus Cristi Balaj despre FCSB

Drept replică pentru criticile aduse la adresa arbitrajului "favorabil" clubului din Cluj din meciul cu Petrolul Ploieşti, Balaj a ripostat recent: „Cei cărora le e frică de noi spun asta. Ce să zică? Atunci când nu poţi să-i zici cuiva că e slab sau urât, ii zici că e hoţ. Noi nu spunem nimic despre arbitri înaintea meciurilor.

Nu vrem să punem presiune pe ei.  Dacă apar greşeli după jocuri, normal că ieşim să le prezentăm. Din păcate, înainte să vin eu nu s-a făcut asta şi s-a creat falsa impresie că CFR Cluj a fost ajutată. Pentru că nu s-a scos în evidenţă realitatea.

Păi şi de mine spuneau unii că sunt arbitrul CFR-ului, până când a scos Emil Grădinescu statistica din care s-a văzut că în toţi anii în care CFR a câştigat campionatul a avut o singură victorie în meciurile arbitrate de mine.

Deci cu mine la centru au avut cele mai slabe rezultate. Într-unul din acele campionate, am dat doar două cartonaşe roşii, ambele CFR-ului. Problema e că unii mănâncă rahat” a declarat Cristi Balaj pentru sport.ro

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujcristi balajgigi becalisuperligaarbitraje 

viewscnt
Articole similare