Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj iese la atac: "FCSB beneficiază de cele mai mari influenţe în fotbalul românesc"

Cristi Balaj iese la atac: "FCSB beneficiază de cele mai mari influenţe în fotbalul românesc"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj a analizat situaţia arbitrajului acuzat de rivala clubului ardelean la titlu, în acest sezon, FCSB.

Preşedintele clubului care a dominat competiţia internă în a doua jumătate a ultimului deceniu a vorbit în detaliu despre lupta la titlu, mai ales despre rivalii de la FCSB.

„Au vânt din spate mult prea puternic. Nu le poate face faţă nicio echipă din România. Dacă se greşeşte în favoarea lor, nu se spune nimic. Şi vorbesc de greşeli clare” 

Mesaj clar pentru contestatari: "Cei cărora le e frică de noi spun asta"

Drept replică pentru criticile aduse la adresa arbitrajului "favorabil" clubului din Cluj din meciul cu Petrolul Ploieşti, Balaj a ripostat:

„Cei cărora le e frică de noi spun asta. Ce să zică? Atunci când nu poţi să-i zici cuiva că e slab sau urât, ii zici că e hoţ. Noi nu spunem nimic despre arbitri înaintea meciurilor.

Nu vrem să punem presiune pe ei.  Dacă apar greşeli după jocuri, normal că ieşim să le prezentăm.

Din păcate, înainte să vin eu nu s-a făcut asta şi s-a creat falsa impresie că CFR Cluj a fost ajutată. Pentru că nu s-a scos în evidenţă realitatea. 

Păi şi de mine spuneau unii că sunt arbitrul CFR-ului, până când a scos Emil Grădinescu statistica din care s-a văzut că în toţi anii în care CFR a câştigat campionatul a avut o singură victorie în meciurile arbitrate de mine.

Deci cu mine la centru au avut cele mai slabe rezultate. Într-unul din acele campionate, am dat doar două cartonaşe roşii, ambele CFR-ului. Problema e că unii mănâncă rahat” a declarat Cristi Balaj pentru sport.ro

Cât despre situaţia financiară a clubului CFR Cluj, Balaj a subliniat impactul resimţit după ratarea calificării în grupele UEFA Conference League

„Am recuperat mult anul ăsta. Facem plăţi săptămâna viitoare şi vom fi cu salariile la zi. Am diminuat mult din cheltuieli, inclusiv cele salariale.

Dar mai avem nevoie în continuare, din păcate, de sprijinul finanţatorului principal.

Din ce-am citit în presă, sunt multe cluburi în România care stau mult mai rău decât noi. Ne-ar fi ajutat enorm dacă am fi trecut de Adana. Ne-a lipsit foarte puţin”. a declarat Balaj.

 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare