Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reîntâlnire emoţionantă pentru fraţii Mac Allister! Cei doi fraţi au fost adversari în Europa League | VIDEO

Reîntâlnire emoţionantă pentru fraţii Mac Allister! Cei doi fraţi au fost adversari în Europa League | VIDEO
Comentarii

Alexis Mac Allister (24 de ani) a avut parte de un moment emoţionant alături de fratele său, Kevin Mac Allister (25 de ani) după partida dintre Liverpool şi Royale Union Saint-Gilloise.

Cei doi fraţi, cu un singur an între ei din punct de vedere al vârstei s-au reunit pe terenul de fotbal după aproximativ trei ani de zile.

Kevin şi Alexis Mac Allister au jucat împreună pentru Boca Juniors şi Argentinos Juniors, înainte de a face pasul către fotbalul european.

Alexis, jucătorul transferat în această vară de Liverpool de la Brighton ocupă postul de mijlocaş central.

Brighton l-a cumpărat pentru 8 milioane de euro, în ianuarie 2019. 

Fratele său mai mare, Kevin, care ocupă poziţia de fundaş central, a avut de aşteptat înca patru ani pentru a face pasul spre fotbalul european.

Union Saint-Gilloise l-a transferat de la Argentinos Juniors pentru 1.5 milioane de euro.

După meci, cei doi au fost fost întrebaţi despre experienţa de a juca împreună la acest nivel.

"De data asta, a fost mai uşor pentru familia noastră din Argentina, pentru că ei au avut de urmărit un singur meci, faţă de două meciuri diferite" a declarat Alexis Mac Allister după meciul terminat cu scorul de 2-0.

"Am ajuns aici prin sprijinul familiei, sunt convins că tatăl nostru s-a emoţionat în această seară, pentru că noi, Mac Allisterii suntem puţin sensibili." a adăugat jucătorul celor de la Liverpool.

Pe lângă cei doi fraţi care au făcut pasul către fotbalul european, Francis Mac Allister completează actuala generaţie de fotbalişti a familiei Mac Allister, jucătorul în vârstă de 27 de ani este cel mai mare dintre cei trei fraţi şi joacă în prezent în Argentina, pentru Rosario Central.

Alexis Mac Allister a intrat pe teren în minutul 46 al partidei de pe Anfield, în timp ce fratele său a început titular pentru Union Saint-Gilloise şi a ieşit în minutul 86.

Liverpool a obţinut o victorie importantă cu scorul de 2-0, Gravenberch şi Jota au fost marcatorii "cormoranilor" din partida de joi seară.

VIDEO | Momentul în care cei doi fraţi au fost surprinşi înaintea partidei

 

Afla mai multe despre: liverpoolalexis mac allistereuropa league 

viewscnt
Articole similare