Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a "rupt" vestiarul FCSB!? Cărţile pe faţă, în direct! MM: "Credeţi-mă" | EXCLUSIV

S-a "rupt" vestiarul FCSB!? Cărţile pe faţă, în direct! MM: "Credeţi-mă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Pasul greşit făcut de FCSB împotriva lui U Cluj, 2-2 pe Arena Naţională, a venit şi ca urmare a individualismului de care au dat dovadă jucătorii "roş-albaştrilor", care au ratat ocazii importante de 3-1 în momentul când conduceau şi astfel s-a ajuns la rezultatul de egalitate în final.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie la FCSB, a vorbit la Orange Sport despre atmosfera din "sânul" echipei după egalul cu U Cluj, care a apropiat rivala CFR la doar un singur punct, după ce echipa din Gruia a câştigat restanţa cu Sepsi.

Cum e atmosfera în vestiarul FCSB după egalul cu U Cluj. MM: "Credeţi-mă!"

Oficialul FCSB a spus că totul a decurs normal la antrenamente, chiar atmosfera fiind una foarte bună, în ciuda faptului că s-au pierdut două puncte importante. Mihai Stoica a spus că "a fost totul perfect" între jucători la antrenamente.

De asemenea, MM a spus că n-a remarcat vreun jucător care să aibă moralul căzut din cauza ratărilor care au dus la pierderea a două puncte pe Arena Naţională.

"Ieri a fost un antrenament care s-a bazat pe jocuri şi pe bună dispoziţie şi, credeţi-mă, că îi cunosc destul de bine pe băieţi ca să-mi dau seama dacă e unul căzut sau... A fost, chiar totul a fost perfect. Tavi (n.r. - Popescu) era chiar foarte bine, nu se pune problema. Nu, nu, nu, sub nicio formă", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB conduce clasamentul din Superligă după 11 meciuri jucate, cu 26 de puncte strânse, în timp ce CFR Cluj s-a apropiat la doar un punct, pe locul doi, după ce a învins-o categoric pe Sepsi în restanţa din etapa a 5-a, scor 3-0 în Gruia.

Afla mai multe despre: fcsb atmosfera vestiarvestiar fcsbmihai stoica vestiar fcsbfcsb u clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare