Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR o ameninţă pe FCSB. Reacţia lui Mandorlini, după ce clujenii s-au apropiat la un singur punct de bucureşteni: ”Suntem fericiţi”

CFR o ameninţă pe FCSB. Reacţia lui Mandorlini, după ce clujenii s-au apropiat la un singur punct de bucureşteni: ”Suntem fericiţi”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul italian al lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini (63 de ani), a tras concluziile după victoria categorică reuşită în faţa celor de la Sepsi.

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, cu Sepsi OSK, scor 3-0, într-un meci restant din etapa a cincea a Superligii.

Golurile au fost marcate de Tachtsidis ’41 (penalty), Camora ’70 şi Bîrligea ’81.

Mandorlini, după ce CFR Cluj s-a apropiat la un singur punct de FCSB

La finalul meciului, Andrea Mandorlini s-a arătat fericit pentru rezultatul obţinut de echipa sa şi aşteaptă acelaşi lucru şi în partida următoarea, cu Dinamo.

De asemenea, tehnicianul italian l-a lăudat pe Mario Camora, portughezul naturalizat şi care a devenit internaţional român, autorul unui gol splendid în partida din Gruia.

”Nu am fost foarte nervos. Mă gândeam să câştigăm meciul acesta. Per total, am meritat victoria. E un rezultat important.

Am fost buni în această seară, le-am cerut să înlocuim cu succes în orice moment jucătorii importanţi. Am jucat cu doi atacanţi, suntem fericiţi cu toţii. Cred că şi Jefte merita azi să marcheze, dar şi Juricic. E important să ne iasă tuturor.

El nu a fost foarte bine fizic azi (n.r. Mario Camora), de aia a rămas pe bancă la început, dar e un exemplu de profesionist. Merita să marcheze şi sper să continue pe drumul acesta. Obiectivul e mereu meciul următor. trebuie să luăm pas cu pas”, a declarat Mandorlini, după meci.

Odată cu acest rezultat, CFR Cluj continuă să fie pe locul 2, dar s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlinisuperliga 

viewscnt
Articole similare