Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Reghecampf, după eşecul categoric cu liderul din Arabia Saudită: ”Am jucători buni şi am încredere în ei”

Concluziile lui Reghecampf, după eşecul categoric cu liderul din Arabia Saudită: ”Am jucători buni şi am încredere în ei”

Stranieri

Comentarii

Al Taee a pierdut categoric în faţa liderului din Arabia Saudită, iar antrenorul formaţiei, Laurenţiu Reghecampf, a tras concluziile la capătul partidei.

Al Taee, formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf, a pierdut partida din deplasare cu Al Taawon, scor 0-3, în cadrul etapei a noua din campionatul Arabiei Saudite.

Golurile au fost marcate de Barrow (11), Pedro (13) şi Medran (57). 

Mijlocaşul spaniol a fost implicat direct în toate cele trei goluri. A pasat decisiv la primele două şi l-a marcat pe cel din urmă.

Reghecampf, concluzii după ultimul eşec din campionat

La finalul meciului, Laurenţiu Reghecampf a fost dezamăgit de evoluţia echipei sale, mai ales pentru numărul mare de goluri primite.

Totuşi, antrenorul român are încredere că poate remedia în viitorul apropiat situaţia de la Al Taee.

”Este adevărat că a primi un număr mare de goluri nu este un lucru bun, dar noi vom munci la îmbunătăţirea sistemului defensiv, care este responsabilitatea tuturor.

Oricine are dreptul să spună ce vrea, dar nu voi vorbi despre jucătorii mei în faţa presei. Am jucători buni sub comanda mea şi am încredere în ei. Venim după zece zile de muncă şi pregătire, am avut trei accidentaţi, dar vreau să muncim în continuare.

Nu am avut multe opţiuni şi nu vreau să schimb poziţiile jucătorilor. Îmi place să le dau tuturor jucătorilor posibilitatea să evolueze, dar vreau ca fiecare jucător să fie în poziţia lui”, a declarat Reghecampf, în presa din străinătate.

În clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, Al Taee ocupă locul 15 din 18, cu şapte puncte, în timp ce Al Taawon a urcat pe prima treaptă a ierarhiei.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfarabia sauditaal taee 

viewscnt
Articole similare