Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous sare în apărarea jucătorului luat în colimator de Gigi Becali: ”Este unul dintre cele mai mari talente din România”

Charalambous sare în apărarea jucătorului luat în colimator de Gigi Becali: ”Este unul dintre cele mai mari talente din România”

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a comentat situaţia lui Octavian Popescu (20 de ani), jucătorul criticat dur de Gigi Becali.

FCSB joacă în deplasare cu FC Botoşani, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 21:30, în etapa a 12-a din Superliga României.

Charalambous îl contrazice pe Gigi Becali: ”Despre patron v-am spus de multe ori”

La conferinţa de presă premergătoare meciului, Elias Charalambous a prefaţat meciul cu ultima clasată din campionat, dar a vorbit şi despre situaţia lui Octavian Popescu.

Tânărul jucător al FCSB-ului a fost pus la punct de Gigi Becali pentru evoluţiile din ultima perioadă.

”Tavi, pentru mine, este un mare talent al fotbalului românesc. Credeţi-mă că îl plac în special pentru că este un jucător talentat şi tânăr, care are nevoie de ajutorul nostru. Vom încerca să-l ajutăm.

Cred că este unul dintre cele mai mari talente din România. Despre patron v-am spus de multe ori că iubeşte foarte mult echipa, uneori se exprimă aşa, dar sunt sigur că şi el ţine la Tavi şi vrea să îl ajute în felul lui”, a afirmat Charalambous, înainte de meci.

În ciuda criticilor primite de la patronul echipei, Octavian Popescu a fost apărat de Mihai Stoica.

FCSB este lider în Superligă, cu 26 de puncte, în timp ce FC Botoşani se află pe ultimul loc, cu doar şase puncte, fiind şi singura echipă fără victorie în acest sezon.

Gigi Becali: ”El crede că ne distrăm la sală şi gâdilă mingea”

”Tavi Popescu crede că am fost doar la sală. El crede că ne distrăm la sală şi gâdilă mingea. Asta e o echipă mare acum, care are viteză, pasează.

Tavi Popescu crede că el gâdilă mingea. Că ne apucăm de gâdilat. Dacă ar putea să ţină mingea ar fi bine, că o ţinea pe vremuri.

Acum o gâdilă de două ori şi o dă la adversar. Probabil mai trebuie să facem nişte transferuri. Să vedem.

Nu ştiu ce se întâmplă. Nu înţeleg cum un jucător la 18 ani să fie bun, iar la 20 de ani să fie nu mai slab - mult mai slab. Nici nu voiam să discut despre el fără 30-40 de milioane de euro.

Acum, nici măcar nu mai e fotbalist. Un fotbalist nu poate să joace aşa de slab”, afirma Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousgigi becalioctavian popescu 

viewscnt
Articole similare