Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a săturat şi-l lasă fără locul din echipă! "Joacă Băluţă acolo, că nu stăm după el şapte ani". Ce se întâmplă cu Tavi Popescu şi Miculescu la FCSB

Gigi Becali s-a săturat şi-l lasă fără locul din echipă! "Joacă Băluţă acolo, că nu stăm după el şapte ani". Ce se întâmplă cu Tavi Popescu şi Miculescu la FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a hotărât că Alexandru Băluţă va fi ales pentru partea dreaptă a atactului echipei, în faţa lui Octavian Popescu, care rămâne fără opţiuni în primul 11. Însă, atacantul încă beneficiază de încrederea afaceristului, la fel ca David Miculescu.

Decizia luată de Gigi Becali în privinţa lui David Miculescu şi Octavian Popescu: "Nu trebuie să te debarasezi repede de ei"

David Miculescu şi Octavian Popescu, doi dintre fotbaliştii pe care Gigi Becali vrea să-i vândă cu milioane de euro, sunt sub aşteptări şi în acest sezon. 

De când a venit de la UTA, Miculescu a marcat de cinci ori şi a oferit patru pase de gol în 61 de meciuri, iar suma de transfer plătită de Gigi Becali, 1.7 milioane de euro, încă îl protejează pe atacant. 

"Miculescu... Nu mai ştiu ce să zic. Puternic, are 1.90, băiat tânăr. Când intră acolo, când pune piciorul să cadă peretele. Nimic. Tot mai aştept. E tânăr. Nu trebuie să te debarasezi repede de ei. Nici de George (n.r. - Octavian Popescu), nici de Miculescu. Ei pot exploda oricând şi apoi să regreţi", a declarat Gigi Becali

În schimb, Octavian Popescu, rămâne fără posturi pe care poate evolua ca titular. Dacă în stânga atacului e preferat Florinel Coman, în partea dreaptă va fi folosit Alex Băluţă, iar din centrul ofensivei a fost înlocuit după doar 45 de minute în meciul cu U Cluj, când a fost înlocuit de Compagno. 

"Ne trebuie doi atacanţi, să se bată. Băluţă joacă în dreapta, că nu stăm după Tavi şapte ani. Ce să mai discut? Măi, tată, doar Tavi poate să-şi revină. Nu ai ce să... E vorba despre talent. Ce îi poţi spune tu darului? El are dar. Îi poţi spune unuia care munceşte cum să facă, dar la el? 

Are o prietenă, se căsătoreşte, i-am luat şi apartament de 200.000 de euro, să se liniştească. Nu l-am botezat? Îl cheamă George, nu Tavi. El nu era botezat. Sectant. Lui îi era frică, l-am băgat în butoi, l-am botezat, cu preotul. El este George. Dacă se căsătoreşte, face şi logodna, ca să nu trăiască în desfrânare, să ai o legătură sfântă şi dup-aia poate îşi revine", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

135 de meciuri, 21 de goluri şi 21 de pase decisive sunt cifrele lui Octavian Popescu, la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalidavid miculescuoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare