Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB, în baza din Berceni, pe rivalul de la Dinamo: "M-a deranjat că i-au desfăcut contractul de muncă"

Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB, în baza din Berceni, pe rivalul de la Dinamo: "M-a deranjat că i-au desfăcut contractul de muncă"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a povestit cum a muncit în perioada detenţiei la Viitorul lui Gică Hagi şi a transmis că e solidar cu Dănuţ Lupu, pe care vrea să-l aducă la baza din Berceni a FCSB.

Alungat de CS Dinamo, primit de Gigi Becali? "În viaţă, trebuie să ajuţi oameni în suferinţă"

Fostul internaţional Dănuţ Lupu a fost condamnat în apel la închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, decizia fiind anunţată, luni, de Curtea de Apel Bucureşti. El a fost dat în umrărire, întrucât nu se află în România. 

Dănuţ Lupu va reveni în ţară în acest weekend, pentru a-şi ispăşi pedeapsa, iar Gigi Becali a comentat cazul fostului fotbalist. 

Finanţatorul FCSB vrea să-l ajute acum şi să-i ofere posibilitatea de a munci pe perioada detenţiei lui Dănuţ Lupu, care a pierdut contractul la CS Dinamo

"De ce să mă şochez, mă? Şi ce dacă e fost mare fotbalist? Scrie în lege că un fost mare fotbalist că nu are voie puşcărie? Scrie aşa? Ca fost mare fotbalist şi n-a fost el aşa mare extraordinar. Miliţia s-a debarasat de el. I-a dat 7 luni, face 3 luni jumătate. 

Trimit o maşină, îl ia pe Lupu la ora 7 şi îl duce acolo, la Berceni. Taie frunză la câini acolo. Cum venea controlul (n.r. în perioada detenţiei lui Gigi Becali). <<Ia şi tu o cârpă>, când eram la Academie, la Hagi. I-am aruncat cârpa. Mi-a dat cârpa, iar eu i-am aruncat-o în faţă <<Eu sunt Becali, bă. Eu nu şterg cu cârpa. Luaţi voi şi mâncaţi cârpa. Hagi m-a angajat aici că sunt priceput la fotbal, nu că ştiu să şterg bine cu cârpa>>. <<Bă, că o să avem probleme cu ei>>. <<Cu cine, mă?>>. Era unul Movilă sau nu mai ştiu. Bă, dacă dau mâna cu el, nu ar trebui să se mai spele pe mână, toată viaţa. Să zică la nepoţi că a dat mâna cu Becali. Cum să facă figuri cu mine?", a declarat Gigi Becali

De ce îl ajută Gigi Becali pe Dănuţ Lupu

"În viaţă, trebuie să ajuţi oameni în suferinţă. Orice ar face. În al doilea rând, pentru că m-a deranjat că i-au desfăcut contractul de muncă (n.r. - CS Dinamo). Dacă era un infractor de drept comun, da, strica imaginea. Nu conducere fără carnet, dar ca să-l arunci ca pe o măsea stricată... Ai văzut ce-a făcut miliţia? L-au aruncat. Cu ce afecta imaginea? Cu ce mă afectează? 

Dinamo a rămas miliţia. În loc să ajuţi o glorie a ta... Cum era ăla de la Bayern. Uli Hoeneß parcă - 35.000.000 de euro de evaziune fiscală. Ziua lucra la club, seara se întorcea la puşcărie. Şi Lupu a condus şi el fără carnet. Îl alungăm ca pe-o măsea.

Trei luni jumătate, poate patru luni. Poate să mai scrie şi o carte. Mai merge cu două cărţi pe an. Îţi mai dă doar 20 de zile", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali

Afla mai multe despre: gigi becalidanut lupudanut lupu inchisoaredanut lupu fcsbdanut lupu cs dinamo 

viewscnt
Articole similare