Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă primită de Dănuţ Lupu din partea unui patron din Superliga: "Bine, lasă că îl angajez eu. Vine la un birou"

Prima ofertă primită de Dănuţ Lupu din partea unui patron din Superliga: "Bine, lasă că îl angajez eu. Vine la un birou"

Diverse

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a spus că va încerca să-l ajute pe Dănuţ Lupu pe perioada detenţiei fostului fotbalist. Afaceristul i-a lansat o ofertă de ultim moment.

Dănuţ Lupu ar putea rămâne în fotbal, după ce CS Dinamo a încetat colaborarea cu el

Fostul internaţional Dănuţ Lupu a fost condamnat în apel la închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, decizia fiind anunţată, luni, de Curtea de Apel Bucureşti. El a fost dat în umrărire.

Dănuţ Lupu nu se afla în ţară în momentul când s-a dat verdictul, el urmând a reveni în România sâmbătă sau duminică.

Într-o perioadă grea din viaţa dinamovistului, rivalul de la FCSB, Gigi Becali, i-a lansat o ofertă, cât timp se va afla în detenţie. 

"Ce condamnare? Dacă a condus fără permis… să te ierte? Atunci conducem toţi fără permis. O să facă 3 luni de puşcărie, ce e mare lucru? El se duce direct în regim deschis… se duce la Jilava şi îl ia un prieten şi lucreză la Dinamo.

Bine, lasă că îl angajez eu. Fac cerere şi spun că pe Lupu vreau să îl angajez la FCSB. Dar el e prieten la Jilava la cataramă cu directorul de acolo. Nu e problemă. Ce, i-a dat mult? Atunci conducem toţi fără carnet.

I-a dat prea puţin, 7 luni fără probleme… doarme la puşcărie, ziua lucrează. Da, domnule, fac. Am zis că fac, fac! O să vezi că fac. Îi trimit o maşină şi îl ia o maşină dimineaţă la 7, vine la FCSB la un birou. Seara doarme la puşcărie că aşa e legea”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Dănuţ Lupu nu este în ţară şi a anunţat că revine la sfârşitul săptămânii

Dănuţ Lupu figurează deja pe lista persoanelor urmărite, pe site-ul Poliţiei Române.

”Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile inchisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a anunţat Curtea de Apel. 

Lupu a contestat hotărârea, iar luni Curtea de Apel i-a respins apelul.

Afla mai multe despre: danut lupugigi becalidanut lupu condamnaredanut lupu inchisoaregigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare