Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp vrea rejucarea meciului Tottenham - Liverpool: "Aşa ceva nu s-a mai întâmplat. Este fără precedent"

Jurgen Klopp vrea rejucarea meciului Tottenham - Liverpool: "Aşa ceva nu s-a mai întâmplat. Este fără precedent"

Liverpool

Comentarii

Managerul lui Liverpool, neamţul Jurgen Klopp (56 de ani), consideră că meciul cu Tottenham ar trebui să se rejoace după scandalul imens de abitraj ce a avut loc în Anglia la faza golului marcat de Luis Diaz.

Tottenham a câştigat duelul cu Liverpool, scor 2-1, în etapa a şaptea din Premier League.

Dar meciul a fost extrem de controversat din cauza arbitrajului. Cea mai contestată fază a avut loc în minutul 34, la scorul 0-0, atunci când Luis Diaz a marcat, dar golul nu a fost validat din cauza unei suspecte poziţii de offside. Decizia a fost confirmată şi de camera VAR.

Arbitrii VAR au crezut că decizia oficialilor din teren a fost aceea de a valida golul şi le-au confirmat hotărârea, iar în momentul în care şi-au dat seama de gafa comisă a fost prea târziu.

Jurgen Klopp doreşte rejucarea meciului cu Tottenham

Totuşi, PGMOL, forul responsabil de arbitrajele din Premier League, a admis eroarea imensă comisă şi a publicat înregistrarea ce a avut loc la momentul golului în cabina VAR.

La auzul acestei veşti, Jurgen Klopp şi-ar fi dorit ca meciul să se rejoace, dar recunoaşte că acest lucru nu ar fi posibil.

"Aşa ceva nu s-a mai întâmplat, aşa că o rejucare a meciului cred că ar fi decizia corectă. 

Înregistrarea audio nu a schimbat absolut nimic. Este o eroare evidentă. Ar trebui să existe o soluţie pentru asta, iar aceasta este rejucarea, însă probabil nu se va întâmpla.

Sunt obişnuit cu decizii greşite, dar aşa ceva nu s-a mai întâmplat. Este fără precedent", a declarat Jurgen Klopp, citat de BBC.

Eşecul cu Tottenham a fost primul pentru Liverpool în această stagiune din Premier League.

Afla mai multe despre: premier leagueliverpooljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare