Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E posibil să nu ştie MM Stoica". Ciprian Marica anticipează o surpriză la FCSB: ”S-au mai văzut de-a lungul timpului din ăstea”

"E posibil să nu ştie MM Stoica". Ciprian Marica anticipează o surpriză la FCSB: ”S-au mai văzut de-a lungul timpului din ăstea”

FCSB

Comentarii

FCSB luptă cu CFR Cluj pentru titlul Ligii 1 pe finalul acestui sezon, dar îşi face planuri şi pentru următoarea stagiune. Banca tehnică stârneşte discuţii.

"E posibil să nu ştie MM Stoica". Ce pregăteşte Gigi Becali la FCSB: ”S-au mai văzut de-a lungul timpului surprize din ăstea”

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia antrenorului Toni Petrea, care mai are contract cu FCSB doar până la finalul acestui sezon.

Pentru Orange Sport, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a afirmt că Toni Petrea părăseşte echipa doar dacă doreşte, aşa cum s-a întâmplat şi în primul mandat. Totuşi, Gigi Becali e hotărât să-i mai ofere încă un an de contract. 

Ciprian Marica crede că, în ciuda declaraţiilor lui Mihai Stoica, Gigi Becali poate să apeleze la o decizie surpriză în vară, aşa cum s-a întâmplat şi în trecut.

"Am mai văzut 'Nu pleacă antrenorul', declaraţii prin care primeşte tot creditul, iar la final este schimbat. Sau că se negociază cu Marius Croitoru şi nu ştie Mihai Stoica. Am mai văzut scenariu ăsta, nu trebuie să luăm mot à mot că ştie Mihai Stoica tot ce se întâmplă. Am mai văzut de-a lungul timpului câte surprize a provocat Gigi Becali. E posibil să nu ştie Mihai Stoica.

Oricine va veni la FCSB va avea aceeaşi trataţie Trebuie să fii asumat când te duci la FCSB. Nu-mi plac genul de oameni care ajung acolo şi spun că nu se aşteptau sau nu ştiau. Deja îl cunoaştem de mai bine de 10 ani pe Gigi Becali, ştim comportamentul lui. Eu nu incriminez antrenorul, nu îi dau nicio vină. Faptul că şi-a asumat să meargă acolo şi să lucreze în condiţiile alea îl absoarbe de orice vină pentru că nu are responsabilitate deplină. Nu ia el decizii.

Singurul mod prin care poate să îl dea Gigi Becali afară este ceea ce îi spune Mihai Stoica lui Gigi Becali că se întâmplă la antrenament. Sau Mache, cine mai e pe acolo. În rest, de ce l-ar da afară Gigi Becali pe antrenor? Se duce la antrenamente? Mă îndoiesc. D-aia contează tot ce se întâmplă în jurul antrenorului la FCSB. Trebuie să îţi câştigi oamenii de lângă ca să ai o viaţă cât mai lungă", a spus Ciprian Marica, la ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Pleacă Petrea, vine Croitoru? 

Gigi Becali s-a declarat fascinat de stilul lui Marius Croitoru şi a susţinut că este unul dintre antrenorii buni din România. Mai mult decât atât, Mitică Dragomir, fostul şef de la LPF, a făcut o dezvăluire incredibilă şi a spus că Marius Croitoru s-ar afla în negocieri cu FCSB şi că ar putea prelua banca tehnică a echipei lui Gigi Becali. 

FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 40 de puncte. Liderul clasamentului este CFR Cluj, cu 45 de puncte. 

Afla mai multe despre: mm stoicagigi becalifcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare