Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E singurul reproş pe care vreau să-l fac". Dan Petrescu explică de ce s-a supărat la final, când nici n-a mai dat mâna cu Gică Hagi după Farul - CFR Cluj 1-0

"E singurul reproş pe care vreau să-l fac". Dan Petrescu explică de ce s-a supărat la final, când nici n-a mai dat mâna cu Gică Hagi după Farul - CFR Cluj 1-0

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a venit cu primele explicaţii pentru înfrângerea cu Farul Constanţa, scor 1-0, în Superligă.

Dan Petrescu explică de ce s-a dus glonţ în vestiar, fără să mai dea mâna cu Gică Hagi

Farul Constanţa a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii. După o primă repriză fără gol, Farul a deschis scorul în minutul 53. Grameni a pasat lui Băluţă, iar acesta a trimis lui Mazilu, care a înscris. 

"E prima înfrângere din play-off. E clar că suntem toţi supăraţi, a fost o primă repriză echilibrată, apoi au început mai bine. Iar nu ne-au ajutat liniile, dar orice decizie se ia se pare că nu e anul ăsta. N-am văzut faza şi nu vreau să comentez. Toate deciziile VAR...

Farul a meritat victoria şi a fost echipa mai bună. E clar că Farul e echipa favorită la titlu, va fi greu. 

La gol a fost o greşeală în lanţ, că noi nu jucăm la offside. Golul a fost prea uşor încasat, dar trebuie să le dăm meritul şi celor de la Farul, care au jucători de clasă. 

Îmi reproşez, că eu am pregătit echipa, dar a fost pregătită în condiţii speciale, cu jucători veniţi din Serbia, cu Camora şi Deac accidentaţi. Când nu-i mai ai, nu e aşa uşor. Jucătorii fac diferenţa, indferent de cine e antrenor. Nu avem de unde scoate alţi jucători, voi avea încredere în jucători", a declarat Dan Petrescu. 

Cât despre supărarea de la final, când Dan Petrescu nici n-a mai dat mâna cu Gică Hagi, antrenorul lui CFR Cluj a asigurat că e în relaţii bune cu "Regele", dar că s-a supărat, după ce gazdele au tras de timp. 

"Cu Gică sunt prieten. E normal, l-am lăsat să se bucure, nu m-am dus eu acolo peste ei, mai ales că eu am fost foarte supărat. 

S-au dat cinci minute de prelungiri, dar s-au jucat 30 de secunde, iar ei au stat numai pe jos. E singurul reproş pe care vreau să-l fac. Şi eu am bătut cu 3-0 aici, poate că nici Gică n-a dat mâna cu mine în alte dăţi, dar a doua zi m-a sunat. E prietenul meu Gică. 

Nu vorbesc după meci cu jucătorii la cald. Întâi trebuie să revăd meciul, să fiu calm, nu-mi place să vorbesc după meci", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. 

Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care are 38 de puncte. Este prima înfrângere suferită de clujeni în acest play-off.

VIDEO | Rezumat Farul Constanţa - CFR Cluj 1-0, în Superligă

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfarul constanta 

viewscnt
Articole similare