Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipele tari din Liga 1, oferte pentru 4 dintre vedetele de la UTA Arad. Ce jucători sunt curtaţi

Echipele tari din Liga 1, oferte pentru 4 dintre vedetele de la UTA Arad. Ce jucători sunt curtaţi

UTA

Comentarii

4 dintre vedetele celor de la UTA Arad au primit oferte atât de la echipele din Liga 1, cât şi din străinătate.

UTA îşi propune ca în sezonul viitor să intre în play-off-ul Ligii 1, motiv pentru care clubul arădean trece prin transformări.

UTA l-a pus antrenor pe Ilie Poenaru, unul dintre antrenorii interesanţi din Liga 1, dar a punctat şi la capitolul transferuri de jucători. În paralel, clubul se concentrează să păstreze jucătorii importanţi.

4 dintre vedetele de la UTA Arad au primit oferte din Liga 1 şi din străinătate

UTA Arad a încheiat un sezon cu rezultate departe de aşteptările suporterilor, dar îşi propune obiective mai îndrăzneţe pentru anul sportiv care urmează.

Fosta campioană a României a schimbat antrenorul şi a transferat doi jucători interesanţi, pe Claudiu Keşeru şi pe fundaşul albanez Erion Hoxhallari, unul dintre cei mai buni apărători din campionatul Albaniei.

Însă cei de la UTA au şi altfel de griji. Potrivit sportarad.ro, 4 dintre vedetele echipei sunt curtate de alte cluburi din Liga 1, dar şi de echipe din străinătate.

Este vorba despre David Miculescu, Philip Otele, Delsley Ubbink şi Marko Vukcevic. Ultimul este internaţional muntenegrean şi a marcat în poarta României, în urmă cu aproape o săptămână.

Sursa citată nu oferă numele cluburilor care sunt interesate de cei 4 jucători, însă, foarte probabil, este vorba despre echipele importante din Liga 1.

De altfel, în sezonul care s-a încheiat, Gigi Becali şi-a manifestat de mai multe ori intenţia de a-l transfera pe David Miculescu. Patronul FCSB a oferit 500.000 de euro, dar suma a fost considerată de arădeni multe prea mică.

Sportarad.ro mai scrie că Ilie Poenaru ar vrea să mai transfere la UTA Arad doi fundaşi, doi mijlocaşi şi un atacant, pentru a putea pune probleme în sezonul care urmează.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare