Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eden Hazard şi-a explicat retragerea prematură: "Nu am vrut să mă duc să joc undeva doar pentru bani"

Eden Hazard şi-a explicat retragerea prematură: "Nu am vrut să mă duc să joc undeva doar pentru bani"
Comentarii

La fel ca Gareth Bale, care s-a retras din fotbal la vârsta de 33 de ani pentru a se apuca de golf, Eden Hazard a decis să îşi agaţe ghetele în cui la începutul lunii octombrie. Liber de contract de la plecarea sa de la Real Madrid, în vară, belgianul şi-a căutat mai întâi un nou club înainte de a-şi anunţa sfârşitul carierei la doar 32 de ani.

Prezent miercuri la un meci caritabil la Calais, fostul jucător de la Lille şi Chelsea a explicat decizia sa surprinzătoare într-un moment în care numele său a făcut obiectul a numeroase zvonuri în timpul mercato-ului de vară.

"În viaţă, nu poţi explica totul. Sunt împăcat cu mine însumi. Sunt fericit. Nu voi spune că a fost o alegere dificilă, dar nu a fost deloc uşor. Mă gândeam deja la asta de ceva timp, aşa că asta m-a ajutat. Am atât de multe lucruri de făcut în afara fotbalului, încât am putut să fac o alegere calmă", a declarat fostul mijlocaş belgian pentru DH Les Sports.

Format la Lille şi apoi vedetă la Chelsea, Eden Hazard şi-a încheiat cariera cu un episod complicat la Real Madrid. În ciuda zvonurilor care îl leagă de Belgia şi de Union Saint-Gilloise, "nu s-a întâmplat nimic" cu clubul belgian. Nici cu potenţialii pretendenţi din MLS sau din Arabia Saudită nu s-a convenit nimic definitiv. Chiar şi aşa, fostul căpitan al Diavolilor Roşii nu ar fi acceptat neapărat un exil de aur.

Ofertat în ultimele luni de belgienii de la Union Saint-Gilloise, dar şi de echipe din MLS şi din Arabia Saudită, Eden Hazard a refuzat orice propunere venită din partea unei echipe.

"Mă gândisem deja să agăţ ghetele când m-am retras de la echipa naţională. Tocmai trecusem printr-o perioadă complicată cu Real Madrid. Întotdeauna am spus că mă voi opri în momentul în care nu mă voi mai distra pe teren. Nu am vrut să mă duc să joc undeva doar pentru bani. Asta a fost cea mai bună soluţie. Nu-mi mai plăcea să mă antrenez şi nu mai jucam. A fost o decizie simplă", a explicat Eden Hazard.

Afla mai multe despre: eden hazard 

viewscnt
Articole similare