Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendarea lui Valentin Ţicu, considerată mult prea mare: ”Nu e în interesul nimănui să stea până în februarie”

Suspendarea lui Valentin Ţicu, considerată mult prea mare: ”Nu e în interesul nimănui să stea până în februarie”

Fotbal

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF a luat decizia în cazul lui Valentin Ţicu, fotbalistul Petrolului care l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu, tânărul fotbalist al lui FC Hermannstadt.

Valentin Ţicu a primit o suspendare de 16 etape şi o amendă de 10.000 de lei pentru nefericitul eveniment care a avut loc la meciul dintre Petrolul şi FC Hermannstadt.

Claudiu Tudor cere reducerea pedepsei lui Valentin Ţicu

După ce s-a dictat suspendarea de 16 etape, preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a ieşit public şi a afirmat că această pedeapsă nu ajută pe nimeni (nici pe jucător, nici pe Petrolul, pe Hermannstadt, pe Dragoş Iancu sau echipa naţională) şi ar trebui redusă considerabilă

Nu ajută pe nimeni ca el să stea până în februarie şi să nu joace fotbal. Neavând intenţie... E afectat, stă şi se antrenează, el ştie că nu a avut intenţie.

Dacă avea intenţie se simţea, dar neavând şi fiind un incident, o întâmplare nefericită, te simţi nevinovat. E afectat, ca şi noi. Clubul e afectat de absenţa lui.

El a fost cu siguranţă aproape să fie chemat la naţională, când a fost accidentat Bancu. Dar a fost suspendat. Eu cred că nu este în interesul nimănui ca el să stea până în februarie, neavând intenţia asta să lovească...

Nu este în interesul nimănui. O să facem un recurs şi încercăm să îi determinăm să mai ia o decizie”, Claudiu Tudor pentru iAM Sport.

Afla mai multe despre: valentin ticudragos iancuclaudiu tudor 

viewscnt
Articole similare