Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi Basarab Panduru au reacţionat după ce au văzut suspendarea uriaşă primită de Valentin Ţicu | EXCLUSIV

MM Stoica şi Basarab Panduru au reacţionat după ce au văzut suspendarea uriaşă primită de Valentin Ţicu | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF a luat decizia în cazul lui Valentin Ţicu, fotbalistul Petrolului care l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu, tânărul fotbalist al lui FC Hermannstadt.

Primele reacţii după ce Ţicu şi-a aflat pedeapsa

Valentin Ţicu a primit o suspendare de 16 etape şi o amendă de 10.000 de lei pentru nefericitul eveniment care a avut loc la meciul dintre Petrolul şi FC Hermannstadt, atunci când Ţicu l-a accidentat groaznic pe Dragoş Iancu, anunţă lpf.ro.

MM Stoica şi Basarab Panduru sunt de părere că decizia Comisiei de Disciplină a fost una mult prea dură în cazul lui Ţicu

Panduru a vorbit şi despre un posibil scenariu după cu Petrolul va ataca decizia!

”Pare că se vrea un semnal, dar cred că vor ataca decizia si va primi jumate. De asta mă gandesc ca au fost multe, sa fie dupa 8 şi 8, să fie toată lumea multumita. La Apel se intampla ceva, nu stiu daca asa o sa fie, dar 16 pare multe, nimeni nu zice că e corect, deşi la accidentare nu poti sa te uiti la ea, este din calea afara de rea!”, a declarat Panduru pentru Orange Sport.

”Foarte mare, mai ales, că au mai fost accidentari de genul şi nu s-a dat aşa. Se vede clar lipsă de intenţie nimeni nu se duce intentionat. La copilul asta a fost mare ghinion. Impactul este mare pentru că imaginea este greu de primit. Gravitatea nu este la fel de mare ca in cazul accidentari la genunchi. Durata de recuperare este mult mai mare, el a avut şansă, s-a rupt doar peroneul.

L-am cunoscut, este un copil admirabil. L-am cunoscut la recuperarea, la noi. Chiar un copil cu un bun simt ieşit din comun. Cred şi eu ce a zis Pandi, va ramane la 8. E ghinion, dar s-a intamplat ca el să il faulteze... ”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

Fotbalistul celor de la FC Hermannstadt se recuperează la baza de pregătire a celor de la FCSB şi a povestit că a dezvoltat o relaţie specială cu jucătorii vicecampioanei, dar şi cu MM Stoica şi alţi oameni din staff. Aceştia îl ajută de fiecare dată când are nevoie, dată fiind în continuare situaţia sa dificilă.

Afla mai multe despre: valentin ţicudragoş iancupandurumm stoica 

viewscnt
Articole similare