Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a dezvăluit ce a făcut Anghel Iordănescu în cantonamentul României după ce i-a permis să intre: "Nu ai cum să nu-ţi dai acordul să participe"

Edi Iordănescu a dezvăluit ce a făcut Anghel Iordănescu în cantonamentul României după ce i-a permis să intre: "Nu ai cum să nu-ţi dai acordul să participe"
Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a avut o listă scurtă a persoanelor care au avut voie să intre în cantonamentul naţionalei României.

Anghel Iordănescu, în cantonamentul naţionalei României

  • Naţionala României va întâlni Muntenegru, sâmbătă seară, la Podgorica, de la ora 21.45, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Un jurnalist muntenegrean l-a întrebat despre două dintre famiile celebre din fotbalul românesc, Iordănescu şi Lucescu. Actualul selecţioner, Edi Iordănescu, i-a răspuns şi a dezvăluit că patru persoane au avut voie în cantonamentul naţionalei din România. 

Printre care şi fostul selecţioner, Anghel Iordănescu, despre care a vorbit la superlativ. 

"E o întrebare dificilă. Nu fac paralele între familii, e vorba despre echipa naţională. E o mare onoare să fiu aici, mă energizează şi îmi dă toată puterea pentru a da tot ce e mai bun. 

Tatăl meu e o inspiraţie, a fost şi va fi. Am avut patru oaspeţi de seamă în cantonamentul naţionalei. Când cineva reuşeşte patru calificări la turneul final, are patru prezene la turneul final şi întâmplarea face să-ţi fie şi tată, nu ai cum să nu te inspiri. Nu ai cum să nu-ţi dai acordul să participe la antrenamentul naţionalei, când el îşi arată intenţia de a veni.

A fost la un antrenament al nostru, nu a intrat în contact cu echipa, dar pentru mine a fost o bucurie, că i-am făcut această bucurie să vadă din nou naţionala", a declarat Iordănescu junior. 

 

Afla mai multe despre: anghel iordanescuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare