adplus-dvertising
You are here:

"Edi Iordănescu a pus botul". Prunea ştie cum e "lucrat" din interior. I-a transmis să-l păstreze pe Chiricheş şi să renunţe la alt tricolor | EXCLUSIV

"Edi Iordănescu a pus botul". Prunea ştie cum e "lucrat" din interior. I-a transmis să-l păstreze pe Chiricheş şi să renunţe la alt tricolor | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul portar al naţionalei, Florin Prunea, îşi continuă atacurile asupra administraţiei FRF. El îl atenţionează pe Edi Iordănescu în privinţa relaţiei cu şefii şi i-a transmis să renunţe la Alexandru Maxim.

Florin Prunea, despre Edi Iordănescu şi Alexandru Maxim

România a pierdut trei dintre cele patru partide din Liga Naţiunilor, iar Edi Iordănescu şi şefii din FRF au fost criticaţi. Însă, Florin Prunea îi transmite selecţionerului că Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au început să se îndrepte împotriva sa. 

"Mai sunt două partide, sigur acum nu trebuie să supralicităm Nations League, este o competiţie prin care echipele mici ajung la europene. Pentru noi de asta era important. 

Nu, în nici un caz (n.r. - despre demisia lui Edi Iordănescu), alţii trebuie să îşi dea demisia. Edi, îmi pare rău pentru el, pentru că a venit şi e situaţia care este. Acum ies la iveală toate secretele şi mizeriile, cum s-a negociat cu Boloni şi cu ceilalţi antrenori, totul a fost de faţadă, se ştia de la început. Îmi pare rău că Edi că a pus botul. Din punctul ăsta de vedere intră pe acelaşi făgaş pe care au fost Mirel Rădoi şi Cosmin Contra, în sensul că va fi lăsat singur.

Deja a îneput să fie atacat de Stoichiţă, Stoichiţă care nu face nimic de capul lui, fără acordul presedintelul FRF. Sunt atacaţi jucătorii, lucru care la echipa naţională nu s-a mai întâmplat până acum

Sfideză o ţară întreagă actulul preşedinte, rade. După meci rădeau şi el, şi Stoichiţă când le cereau demisia. El ce crede că dacă se duce pe Giuleşti, va fi altfel decât dacă merge pe Ghencea. Nu, aşa va fi în toată ţara, va fi contestat pentru că este omul care a confiscat naţionala în interes propriu. Nu îl interesează decât imaginea lui, să ajungă la UEFA"", a declarat Florin Prunea pentru Orange Sport. 

Cum au apărut informaţii că Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim şi-ar dori să mărească lista jucătorilor retraşi, au apărut reacţii vehemente despre cei doi. Florin Prunea consideră că fundaşul lui Sassuolo ar trebui păstrat, însă mijlocaşul lui Gaziantep nu ar mai trebui chemat sub tricolor. 

"La  Maxim, da, Maxim nu pot să înţeleg cum joacă în Turcia de maniera pe care o face şi când e la naţională se transformă în sens negativ. La Chiricheş, nu cred, pentru că nu avem ce să punem în loc, din păcate. Nu avem mulţi jucători, sunt aceiaşi. Chiricheş, Niţă, în poartă, în rest aria de selecţie este extrem de redusă", a mai spus fostul portar al naţionalei României. 

 

viewscnt
Articole similare