Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, din nou criticat pentru selecţia făcută: ”Nu ştiu ce criterii are! Merita şi el convocat!”

Edi Iordănescu, din nou criticat pentru selecţia făcută: ”Nu ştiu ce criterii are! Merita şi el convocat!”
Comentarii

Fostul internaţional român Iosif Rotariu (60 de ani) nu înţelege exact care sunt criteriile după care selecţionerul României, Edi Iordănescu, realizează convocările.

Edi Iordănescu a anunţat, duminică, lotul de jucători pe care se baza pentru cele două partide din luna iunie, cu Kosovo (16 iunie) şi Elveţia (19 iunie), din preliminariile Campionatului European din 2024.

Iosif Rotariu continuă să facă ”lobby” pentru nepotul său, Dorin

Iosif Rotariu are, în special, o supărare personală legată de absenţa nepotului său din lot, Dorin Rotariu.

Nu este prima dată când acesta îl cere la naţională, dar jucătorul de la Atromitos continuă să fie ignorat de Edi Iordănescu.

  • În acest sezon, în 24 de meciuri la Atromitos, Dorin Rotariu a reuşit să marcheze 4 goluri.

Iosif Rotariu consideră că Dorin a avut un sezon bun la Atromitos, în prima ligă din Grecia, şi ar fi meritat să facă parte din lotul naţional, în detrimentul altor jucători, cu mai puţine reuşite pe gazon decât el.

Nu s-a accidentat, ceea ce e foarte important. A jucat toate meciurile, se gândea şi la echipa naţională, dar am văzut nu e convocat. Nu vreau să comentez prea mult, dar nu înţeleg.

Pe poziţia unde joacă el, în banda dreaptă, sunt jucători care vin după accidentări, care joacă 1-2 meciuri slab, alţii sunt în formă şi nu sunt convocaţi. Nu ştiu care e criteriul. În perioada când eram secundul lui Anghel Iordănescu, era foarte clar: jucătorii care jucau constant şi nu in Serie B sau Liga a 2-a, jucători care erau la echipe de top, aceştia erau convocaţi la naţională.

Eu cred că merita. După 26 de meciuri jucate la Atromitos şi să termini pe locul 7-8 în Grecia, unde sunt echipe precum Panathinaikos, AEK, Olympiakos... Cred că ar fi meritat convocat. Nu sunt multe soluţii în banda dreaptă unde joacă el”, a declarat Iosif Rotariu, conform gsp.ro.

  • Dorin Rotariu a adunat 10 meciuri şi un gol în naţionala de seniori a României.

Afla mai multe despre: dorin rotariuiosif rotariuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare