Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, totul pentru victorie în Elveţia, ”în ciuda situaţiei cu două deplasări, cu drumul, oboseala, multele probleme medicale”

Edi Iordănescu, totul pentru victorie în Elveţia, ”în ciuda situaţiei cu două deplasări, cu drumul, oboseala, multele probleme medicale”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edi Iordănescu (45 de ani), a făcut precizări importante după partida cu Kosovo, chiar înainte de duelul cu Elveţia.

Reprezentativa României va da piept cu cea a Elveţiei luni, 19 iunie, de la ora 21:45, în etapa a patra din Grupa I preliminară.

Edi Iordănescu, totul pentru victoria României în Elveţia

În conferinţa de presă dinaintea meciului cu naţionala Elveţiei, din calificările pentru Euro 2024, selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu, a vorbit şi despre meciul precedent, remiza cu Kosovo.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a accentuat ideea că echipa sa trebuie să se refacă complet pentru a obţine o victorie la Lucerna.

”Trebuie să ne ridicăm nivelul, să facem un efort şi mai mare decât am făcut-o acum două zile, în ciuda situaţiei cu două deplasări, cu drumul, oboseala, multele probleme medicale. Sunt detalii care contează, dar la care trebuie să găsim răspunsuri şi soluţii.

Nu putem vorbi despre estetică la un meci care s-a jucat pe mocirlă. Aţi văzut cât de greu a fost, echipa s-a dăruit total.

Nu ne stă prea mult în caracter să acceptăm lupta dusă până la limita regulamentului, dar echipa a arătat din nou spirit şi atitudine după mult timp.

Am văzut toţi jucătorii puşi în slujba echipei şi pentru mine asta a fost foarte important. Am încercat să jucăm cât de estetic am putut cu Andorra, am produs un rezultat bun.

Am încercat să jucăm la Bucureşti, am avut momentele noastre cu Belarus, dar era imposibil să încercăm asta cu Kosovo. Punctele ne duc la European, nu estetica. 

Obiectivul meu este să mergem la EURO, nu voi comenta declaraţiile din spaţiul public. Obiectivul principal este ca şi după această dublă să rămânem pe loc de calificare, dacă se poate neînvinşi.

Orice punct, când vorbim despre o dublă deplasare foarte complicată, este binevenit. Până acum am luat unul, să vedem ce vom reuşi să producem şi mâine. 

Cu siguranţă nu este o bucurie să auzi că eşti etichetat ca o echipă mică. dar nu avem decât două opţiuni: să abandonăm sau să ne luptăm.

Şi e datoria noastră ca să dăm totul pentru a ne ridica nivelul şi pentru a ne câştiga din nou respectul”, a declarat Edi Iordănescu înainte de Elveţia - România.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescuelvetia romania 

viewscnt
Articole similare