You are here:

”El nu s-a maturizat!”. Marius Niculae a reacţionat după ce Adrian Petre a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani

”El nu s-a maturizat!”. Marius Niculae a reacţionat după ce Adrian Petre a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani
Comentarii

Marius Niculae a comentat vestea retragerii a lui Adrian Petre.

Reacţii după ce Adrian Petre a decis să se retragă din fotbal

Adrian Petre pune capăt carierei în fotbal la doar 26 de ani, după ce în ultimii ani a încercat să revină la forma care l-a propulsat spre naţionala U21, FCSB sau Esbjerg.

Marius Niculae, oficialul FRF, a comentat subiectul retragerii lui Adrian Petre.

„M-a surprins şi pe mine vestea. Nu a avut probleme de sănătate. În 2019 era în vârf, însă nu a reuşit aceleaşi performanţe. Chiar dacă nu era un titular meci de meci, reuşea să intre şi să marcheze. Era un alt tip de număr 9, însă îi aduceau mingi şi marca.

Mulţi dintre băieţii din acel grup s-au maturizat, dar el nu! Doar el poate să îşi dea acest restart! Dacă se gândeşte la ceea ce a fost în trecut nu o să reuşească. Are noroc cu Gabi Tamaş. Cum spunea Lucian, depinde numai de el”, a declarat Marius Niculae despre vestea retragerii lui Adrian Petre, la ProSport Live.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Petre în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

În carieră, Adrian Petre a mai evoluat pentru Atletico Arad, Esbjerg, Cosenza, Farul, Levadiakos, Hermannstadt şi CS Tunari.

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Clubul îl aşteaptă pe Adrian Petre la antrenamente, atacantul nu se mai retrage: "Avem încredere"

Afla mai multe despre: marius niculaeadrian petreretragere 

viewscnt
Articole similare