Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, dezvăluiri despre oferta primită de starul de la FCSB: „Sunt fericit că n-a plecat!” Ce a spus despre meciul cu U Cluj

Elias Charalambous, dezvăluiri despre oferta primită de starul de la FCSB: „Sunt fericit că n-a plecat!” Ce a spus despre meciul cu U Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB va întâlni Universitatea Cluj, în deplasare, luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1.

Elias Charalambous a vorbit despre oferta primită de Florinel Coman

„Băluţă are un virus, nu ne bazăm pe el. Toată săptămâna am fost plini de viruşi şi vreau să le mulţumesc celor din stafful medical, doctorilor că lucrează nebuneşte ca să-i pună pe picioare pe jucători.

Vom vedea mâine exact ce are Pantea, dar cu siguranţă are o accidentare serioasă, care o să-l ţină departe de teren pentru o perioadă lungă de timp, dar ştim cu toţii că e un băiat puternic, că o să treacă peste acestă operaţie. Vreau să-i urez să fie puternic şi să se întoarcă mai puternic la echipă. 

U Cluj e o echipă cu mulţi jucători cu experienţă, am văzut chiar şi în ultimul meci jucat acasă cu U Cluj că am pierdut puncte, dar mâine va fi un joc diferit. Pentru mine nu contează că n-au reuşit să câştige în ultimele meciuri, cand i-am analizat, am vazut că sunt o echipă dificilă dar cred că suntem pregătiţi pentru acest joc.

Va fi un meci greu în deplasare, trebuie să fim pregătiţi pentru un meci mare. Mergem acolo pentru a câştiga cele 3 puncte. La cluburi mari ca FCSB, simţi presiune în fiecare zi  Sunt o persoană căreia îi place să joace sub presiune pentru că dacă nu mi-ar placea presiunea, n-aş fi aici. Aş fi acasă, la relaxare.

Dacă Florinel Coman a avut ofertă şi n-a plecat, logic că sunt fericit! Forinel e un jucător important pentru noi şi cu sugranţă avem nevoie de el”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare meciului cu U Cluj.

Care este adversarul din Superligă care l-a surprins pe Mihai Stoica: ”O echipă care te spulberă” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a rămas uimit de fluctuaţiile de formă pe care o echipă din Superligă le-a arătat în acest sezon.

FCU Craiova 1948 mai are şanse minime de a accede în play-off-ul Superligii, după ce a pierdut în faţa lui CFR Cluj în Bănie, scor 1-3. Trupa lui Giovanni Costantino este pe locul 12, cu 30 de puncte, la cinci lungimi distanţă de Petrolul, ocupanta locului şase, cu patru etape rămase de disputat din sezonul regular.

Înaintea jocului cu CFR, Mihai Stoica a scos în evidenţă calitatea mijlocaşilor şi atacanţilor de la FCU, însă a subliniat problemele defensive care i-au măcinat pe olteni în multe partide din acest sezon.

FCU Craiova 1948 are a doua cea mai slabă defensivă din Superligă, după FC Botoşani, cu 43 de goluri primite. Atacul alb-albastru este al patrulea cel mai tăios din campionat, după FCSB, Rapid şi CFR.

”Când ai meci cu Craiova lui Mititelu, nu ştii cu cine joci, pentru că poţi să joci cu o echipă care te spulberă, cum a fost acel 4-0 cu Farul, dar uite, ia meciul cu Rapid. 3-1, 75 de minute net superiori, apoi a fost o tâmpenie...

Este o echipă foarte imprevizibilă. Dacă sunt în formă şi nu fac greşeli în compartimentul defenesiv, pot să te bată de să-ţi sune apa în cap, dar la fel pot pierde şi cu oricine”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

 Nu sunt ingrijorat pentru că sunt mulţumit de lotul pe care îl avem 04.21 Cel mai important e să avem câţi mai mulţi jucători în formă 

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare