Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, în al nouălea cer după victoria categorică cu Universitatea Craiova. Ce l-a mulţumit cel mai mult pe antrenorul FCSB-ului

Elias Charalambous, în al nouălea cer după victoria categorică cu Universitatea Craiova. Ce l-a mulţumit cel mai mult pe antrenorul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat derby-ul etapei a opta din Superligă, scor 3-0, pe teren propriu, contra Universităţii Craiova.

Fără Coman, Chiricheş şi Pantea, roş-albaştrii au făcut uitat eşecul din etapa trecută de la Arad şi au defilat pe teren. La finalul meciului, Elias Charalambous a lăudat atitudinea elevilor săi şi a salutat pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale.

”Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine şi pentru efort. Au trebuit să aibă atitudine şi disciplină. Au trebuit să fie agresivi şi asta a fost cheia către victoria. Marea realizare e atitudinea pe care am avut-o în această seară. 

Vestea bună e reprezentată de mentalitatea şi atitudinea arătată azi. Nu am schimbat nimic, am urmat acelaşi program, dar ce am văzut astăzi de la jucători a fost că şi-au dorit victoria, disciplina arătat a fost foarte bună. Trebuie să rămânem cu atitudinea asta şi mentalitatea pentru restul meciurilor. 

Sunt fericit pentru Tavi, sunt fericit pentru toţi jucătorii, au arătat că sunt pregătiţi, asta vine datorită antrenamentelor, dacă dau totul, chit că nu au primit atât de multe minute. Am văzut astăzi că jucătorii de care am avut nevoie au arătat că sunt pregătiţi, e un lucru bun pentru noi. 

Vorbim cu conducerea, schimbăm idei, orice jucător bun care credem că poate face parte din echipă şi e o soluţie poate veni. Îl ştiu foarte bine pe Cristi Ganea, e la Panathinaikos, am prieteni acolo, nu ştim nimic oficial, când va semna vă anunţă ofiţerul de presă. Suntem fericiţi că avem mulţi jucători care înscriu, Darius e căpitanul, jucător important pentru noi, spun mereu că e inima echipei, dar e o victorie colectivă. 

Avem nevoie de pauză, am început devreme sezonul, avem meciuri europene, jucătorii au nevoie de pauză. Coman a fost răcit zilele astea, va vorbi cu doctorii de la naţională şi vor decide împreună care e situaţia lui. 

Vreau să le mulţumesc fanilor noştri, au fost incredibili, o atmosferă superbă, vreau să le mulţumesc pentru sprijin”, a declarat Elias Charalambous la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovacharalambous 

viewscnt
Articole similare